fbpx

פשטידת פטריות עם בסיס בצק פריך מרודד

החומרים:1 חבילה בצק פריך מרודד מעדנות, מופשר לפי ההוראות על האריזה2 בצלים גדולים קצוצים5 כפות שמן750 גרם פטריות שמפיניון טריות או פטריות שמפיניון משומרות1 גביע גבינת קוטג'4 ביצים טרופות1/2 מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול2 כפיות מלח1/2 כפית פלפל שחור2 שיני שום כתושותמעט אגוז מוסקט4 כפות אבקת מרק פטריות3 כפות קמחאופן ההכנה:* מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.* שוטפים את הפטריות ומייבשים קלות במגבות נייר. אם משתמשים בפטריות משומרות מסננים את הפטריות ומייבשים. חותכים את הפטריות לפרוסות דקות.* מוסיפים את הפטריות לבצל המטוגן, ומטגנים 10 דקות.* מתבלים במלח, פלפל, שום, אגוז מוסקט, אבקת מרק פטריות ומערבבים.* מוסיפים את השמנת והגבינה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב.* מורידים את הסיר מהלהבה ומוסיפים את הביצים הטרופות. מערבבים היטב במהירות ומצננים.* מניחים את הבצק המרודד בתבנית אפייה משומנת בגודל 20×24 ס"מ. מרפדים גם את דפנות התבנית בבצק (ע"י חיתוך רצועות וחיבורם לתחתית הבצק). יוצקים את המלית על הבצק. משאריות הבצק ניתן לחתוך רצועות ארוכות בעובי 2 ס"מ ולסדרם בצורת שתי וערב על גבי המלית. אופים במשך שעה בטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס, או עד להזהבה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים:
1 חבילה בצק פריך מרודד מעדנות, מופשר לפי ההוראות על האריזה
2 בצלים גדולים קצוצים
5 כפות שמן
750 גרם פטריות שמפיניון טריות או פטריות שמפיניון משומרות
1 גביע גבינת קוטג'
4 ביצים טרופות
1/2 מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 שיני שום כתושות
מעט אגוז מוסקט
4 כפות אבקת מרק פטריות
3 כפות קמח

אופן ההכנה:
* מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
* שוטפים את הפטריות ומייבשים קלות במגבות נייר. אם משתמשים בפטריות משומרות מסננים את הפטריות ומייבשים. חותכים את הפטריות לפרוסות דקות.
* מוסיפים את הפטריות לבצל המטוגן, ומטגנים 10 דקות.
* מתבלים במלח, פלפל, שום, אגוז מוסקט, אבקת מרק פטריות ומערבבים.
* מוסיפים את השמנת והגבינה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב.
* מורידים את הסיר מהלהבה ומוסיפים את הביצים הטרופות. מערבבים היטב במהירות ומצננים.
* מניחים את הבצק המרודד בתבנית אפייה משומנת בגודל 20×24 ס"מ. מרפדים גם את דפנות התבנית בבצק (ע"י חיתוך רצועות וחיבורם לתחתית הבצק).
יוצקים את המלית על הבצק. משאריות הבצק ניתן לחתוך רצועות ארוכות בעובי 2 ס"מ ולסדרם בצורת שתי וערב על גבי המלית. אופים במשך שעה בטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס, או עד להזהבה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר