אוזני המן במילוי פרג או שוקולד

30-40 אוזני המן (תלוי בגודלם)חומרים לבצק:500 גרם קמח300 גרם חמאה180 גרם אבקת סוכרקליפת תפוזביצהמקל וניל או כפית תמצית ונילכף מיץ תפוזיםכף רוםקורט מלחאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח.לאחר מכן מוסיפים גם את הקמח ומערבבים עד שהופך לבצק. מקררים שעה במקרר.מוציאים ומרדדים לעובי 3 מ"מ ויוצרים אוזני המן.ממלאים במלית הרצויה.אופים בחום בינוני של 180 מעלות עד שמזהיב (כ-15 דקות).מילוי פרג:300 גרם פרג טחון450 מ"ל חלב60 גרם דבש60 גרם סוכרקליפה ומיץ לימון100 גרם שקד מולבן טחון1/3 כוס צימוקיםמרתיחים חלב וסוכר. מוסיפים את שאר החומרים ומבשיל עד שמסמיך. מקררים היטב.מילוי שוקולד:350 גרם שוקולד מריר80 גרם חמאה40 גרם סוכרממיסים את החומרים בסיר בתוך סיר מים. מוסיפים שני חלמונים לשוקולד המומס ו- 2 כפות סוכר, ומקציפים במטרפת יד. מוסיפים 1 כף קקאו לתערובת.סיוון צפריר – קונדיטור ראשי של חוות הבריאות מצפה הימים

30-40 אוזני המן (תלוי בגודלם)

חומרים לבצק:
500 גרם קמח
300 גרם חמאה
180 גרם אבקת סוכר
קליפת תפוז
ביצה
מקל וניל או כפית תמצית וניל
כף מיץ תפוזים
כף רום
קורט מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח.
לאחר מכן מוסיפים גם את הקמח ומערבבים עד שהופך לבצק.
מקררים שעה במקרר.
מוציאים ומרדדים לעובי 3 מ"מ ויוצרים אוזני המן.
ממלאים במלית הרצויה.
אופים בחום בינוני של 180 מעלות עד שמזהיב (כ-15 דקות).

מילוי פרג:
300 גרם פרג טחון
450 מ"ל חלב
60 גרם דבש
60 גרם סוכר
קליפה ומיץ לימון
100 גרם שקד מולבן טחון
1/3 כוס צימוקים
מרתיחים חלב וסוכר. מוסיפים את שאר החומרים ומבשיל עד שמסמיך. מקררים היטב.

מילוי שוקולד:
350 גרם שוקולד מריר
80 גרם חמאה
40 גרם סוכר
ממיסים את החומרים בסיר בתוך סיר מים. מוסיפים שני חלמונים לשוקולד המומס ו- 2 כפות סוכר, ומקציפים במטרפת יד. מוסיפים 1 כף קקאו לתערובת.

סיוון צפריר – קונדיטור ראשי של חוות הבריאות מצפה הימים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר