לביבות בטטה גזר וכרובית

יוצרים קציצות לא שטוחות ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות
חג החנוכה קרב ובא ועמו כל מאכלי החג עתירי השומן. לרגל החג מציעה תמר ידין – דיאטנית קלינית ויועצת לחברת הרבלייף, מתכון ללביבות בריאות

מצרכים ל-8 מנות

1 כרובית שלמה שטופה ומפורקת לפלחים

2 בטטות בינוניות מקולפות

1 גזר מגורד

3 ביצים

2 כפות פירורי לחם, אפשר מקמח מלא

1 כף שמן זית

מלח ופלפל

Traditional Hanukkah dish latkes – potato pancakes with sour cream with

אופן ההכנה

חותכים גס את הבטטות והכרובית ומגרדים את הגזר.

מכניסים את כל הרכיבים למעבד מזון.

מפעילים עד קבלת מרקם אחיד – אין צורך בבישול מקדים של הירקות.

מוסיפים את שאר הרכיבים.

יוצרים קציצות לא שטוחות ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 15 דקות.

מצננים כ-10 דקות לפני האכילה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר