זמן עבודה: 25 דקות, זמן הכנה: 70 דקות
מצרכים
1 עוף שלם (מקסימום 1.3 ק"ג)
לתערובת מילוי
1 בצל סגול
1/2 קישוא ירוק
1/2 קישוא צהוב
1 תפוח עץ
1 שן שום
מלח ופלפל
לציפוי העוף
1/2 כוס מייפל ללא סוכר
1 לימון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
חתכו את הירקות לקוביות.
ערבבו את הירקות בקערה יחד עם שמן הזית, עשבי התיבול והתבלינים.
הכניסו את התערובת לעוף.
הכניסו את העוף השלם לאיירפרי ואפו למשך 10 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
הכניסו לקערה דבש, לימון, מלח ופלפל וערבבו היטב.
מרחו את התערובת על העוף לפני האפייה וכל 15 דקות.
אפו במשך 60 דקות בטמפרטורה של 135 מעלות.