פאדג' שוקולד

לאחר שהעוגה תנוח במקרר כ-30 דקות מורחים את הטופינג של העוגה מעל ומכניסים למקרר. צילום גליה אבירם
מתכון מתוק של רשת קפה גרג לט"ו באב עבור זוגות אוהבים ולכל ימות השנה. להכנה בתבנית עוגה 24 ס"מ

מרכיבים

500 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

35 גרם סוכר

30 גרם קמח

8 ביצים מופרדות

אופן ההכנה

יוצרים בן מארי – מניחים בתוך קערת אלומיניום את השוקולד והחמאה.

מחממים מים בסיר ומניחים את הקערה מעל עד שמגיעים למרקם חלק ואחיד של השוקולד והחמאה.

מפרידים את הביצים לשתי קערות נפרדות.

את קערת החלמון מקציפים עם 15 גרם סוכר עד לקבלת קצף אחיד.

מוסיפים את הקמח לעוד קצת ערבוב.

את קערת החלבון מקציפים עם 20 גרם הסוכר הנותרים עד לקבלת מרקם אחיד.

מקפלים את הקציפה של החלבון עם הקציפה של החלבון.

משווים טמפרטורה עם השוקולד באיטיות לתוך הקציפה.

חשוב מאוד לקפל באיטיות את כל המסה ולא יותר מדי.

משמנים היטב את התבנית.

מניחים את כל המסה בפנים.

מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כ- 20 דקות.

יש לבדוק במרכז העוגה שנאפתה כמו שצריך, על ידי קיסם שיוצא נקי.

חומרים לטופינג על העוגה

300 גרם שוקולד לבן, אותו אפשר להמיר לשוקולד מריר

100 גרם חמאה

אופן ההכנה

מחממים מים חמים בסיר .

מניחים קערת אלומיניום על הסיר [יוצרים בן מארי].

מניחים את כל המוצרים בתוך הקערה – עדיף לפרק את השוקולד לקוביות כדי שנגיע להמסה שווה וחיבור נכון עם החמאה.

מערבבים בעדינות עד שמגיעים למרקם חלק ואחיד.

לאחר שהעוגה תנוח במקרר כ- 30 דקות, מורחים את הטופינג של העוגה מעל ומכניסים למקרר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר