פבלובה תותים וקצפת

נוציא מהתנור ונניח על צלחת את אחד החלקים. נזלף מעליו את ריבת התותים ונניח את החלק השני מעל. נפזר קצפת ותותים ונגיש
השפים של Beko – מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים קינוח חלבי טעים שכל אחד יכול להכין לכבוד חג השבועות. כי בין הפשטידות, הלזניות והסלטים המושקעים חשוב לא לשכוח את הקינוחים החלביים שסוגרים כל ארוחה

רכיבים

3 חלבונים

קורט מלח

150 גרם סוכר

150 גרם קמח

¼ כפית צבע מאכל אדום

1 גביע ריבת תותים

1 מיכל קצפת מוכנה

1 חבילת תותים טריים

אופן ההכנה

בקערה נקציף את החלבונים עם מעט מלח בעזרת מקציף ידני.

נוסיף את הסוכר בהדרגתיות ונמשיך להקציף עד קבלת קצף אחיד.

נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף.

נוסיף את צבע המאכל האדום.

בתנועת קיפול נערבב עד קבלת תערובת אחידה וורודה.

בתבנית מרופדת נייר אפייה, בעזרת קערה קטנה נצייר 2 עיגולים שווים בגודלם עם עיפרון.

בעזרת שקית זילוף נזלף על העיגולים שציירנו ובתוכם.

נכניס לתנור על 110 מעלות ל-10 דקות אפייה.

נוציא מהתנור ונניח על צלחת את אחד החלקים.

נזלף מעליו את ריבת התותים ונניח את החלק השני מעל.

נפזר קצפת ותותים ונגיש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר