רכיבים
4 חלבונים
קורט מלח
50 גרם סוכר
110 גרם שקדים טחונים
150 גרם אבקת סוכר
גרידה מ- ½ לימון
1 גביע גבינת מסקרפונה
נענע יבשה
גרידה מ- 1/2 לימון
אופן ההכנה
בקערה נקציף את 4 החלבונים עם מעט מלח בעזרת מקציף ידני.
נוסיף את הסוכר ונמשיך להקציף עד קבלת מרקם חלק.
בקערה נוספת נערבב את השקדים הטחונים ואבקת הסוכר.
נקפל את הקצף שנוצר לתוך תערובת השקדים והסוכר עד קבלת תערובת הומוגנית.
נוסיף מעט גרידת לימון.
על תבנית המרופדת בנייר אפייה נזלף עיגולים בעזרת שקית זילוף.
נכניס לתנור על 150 מעלות ל-10 דקות אפייה.
הכנת המלית
נערבב את גבינת המסקרפונה ביחד עם הנענע היבשה וגרידת הלימון על מנת לקבל מלית מעט חמצמצה.
נוציא מהתנור את העוגיות.
נזלף מהמלית על מרכז כל 2 עוגיות על מנת ליצור מקרון מושלם.