רכיבים
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
70 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי
130 גרם חלב קוקוס
30 גרם קורנפלור
50 גרם סוכר
2 ביצים
אבקת קקאו
קוקוס טחון
תותים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד בבן מארי.
מוסיפים חמאה וממיסים יחד.
מערבבים בקערה את גבינת השמנת עם חלב קוקוס, סוכר וקורנפלור.
מאחדים בהדרגה את תערובת השוקולד עם תערובת גבינת השמנת.
מערבבים עד לאיחוד ועד שאין גושים.
יוצקים את השוקולד לאט וממשיכים לערבב.
טורפים את הביצים ומוסיפים אותן לתערובת.
יוצקים לתוך כלי סופלה ייעודיים מקרמיקה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-100 מעלות.
אופים במשך 15 דקות ומניחים בצד לצינון.
מפזרים מלמעלה מעט אבקת קקאו וקוקוס טחון וחצאי תות לקישוט.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה