פודינג שוקולד-קוקוס קרמי

אופים במשך 15 דקות ומניחים בצד לצינון. מפזרים מלמעלה מעט אבקת קקאו וקוקוס טחון וחצאי תות לקישוט. צילום סטודיו Teka
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון למנת קינוח טעימה: פודינג שוקולד-קוקוס קרמי שיככב בבראנץ' שבת שלכם – נקודת האמצע בין ארוחת בוקר לצהרים כשרוצים לארח בנינוחות

רכיבים

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

70 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי

130 גרם חלב קוקוס

30 גרם קורנפלור

50 גרם סוכר

2 ביצים

אבקת קקאו

קוקוס טחון

תותים

צילום סטודיו Teka

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד בבן מארי.

מוסיפים חמאה וממיסים יחד.

מערבבים בקערה את גבינת השמנת עם חלב קוקוס, סוכר וקורנפלור.

מאחדים בהדרגה את תערובת השוקולד עם תערובת גבינת השמנת.

מערבבים עד לאיחוד ועד שאין גושים.

יוצקים את השוקולד לאט וממשיכים לערבב.

טורפים את הביצים ומוסיפים אותן לתערובת.

יוצקים  לתוך  כלי סופלה ייעודיים מקרמיקה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-100 מעלות.

אופים במשך 15 דקות ומניחים בצד לצינון.

מפזרים מלמעלה מעט אבקת קקאו וקוקוס טחון וחצאי תות לקישוט.

מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר