מצרכים:
200 גרם פסטת צינורות חלולים
1 כוס שמנת מתוקה
100 גרם גבינת פטה או בולגרית
100 גרם גבינת קשקבל
מלח, פלפל שחור
50 גרם זיתים שחורים קצוצים
קורט אגוז מוסקט
מיורן או אורגנו טריים וקצוצים (או יבשים)
אופן הכנה:
מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח. מסננים.
בינתיים מערבבים את כל שאר החומרים בקערה גדולה. מוסיפים את הפסטה.
שמים בתבנית עמוקה לא גדולה, ומסדרים את הפסטה כך שהצינורות יזדקרו מעט כלפי מעלה.
אופים 35 דקות בתנור שחומם ל– 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני גבוה).