רול קיצי של סלמון ואבוקדו

מגלגלים זוג עלי אורז ובתוכו רצועות ירק, פיסות סלמון ופרוסות אבוקדו. מגישים עם רוטב טריאקי. צילום הדס ניצן
משווקת האבוקדו "חקלאי גרנות" מציעה לרגל הקיץ מתכון קליל ומרענן של רול סלמון ואבוקדו קל להכנה

מצרכים ל-4 יחידות

1 אבוקדו בשל כמו של חקלאי גרנות

2 נתחי דג סלמון

8 דפי אורז

2 גזר

2 מלפפון

1 בצל ירוק

2 אספרגוס חלוט

למרינדה

1/4 כוס סילאן

1/4 כוס שמן זית

1/2 כפית חרדל

1 שן שום קצוצה

אופן ההכנה

הכנת מרינדה לסלמון

שמים בקערה ¼ כוס סילאן, ¼ כוס שמן זית, ½ כפית חרדל ושן שום קצוצה.

מערבבים היטב.

הכנת הסלמון

מושחים את פרוסות הסלמון במרינדה.

ממליחים ומפלפלים.

צולים בתנור או בגריל עד שהסלמון עשוי.

הכנת הירקות

חותכים אבוקדו לרצועות.

חותכים רצועות ירקות מגזר, מלפפון, בצל ירוק ואספרגוס חלוט.

הכנת הרולים

מכינים עלי אורז על פי הוראות היצרן.

מגלגלים זוג עלים ובתוכו רצועות ירק, פיסות סלמון ופרוסות אבוקדו.

מגישים עם רוטב טריאקי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר