טרטר סלמון ואבוקדו

מסדרים בשכבה התחתונה את קוביות האבוקדו ובשכבה השנייה את הסלמון. צילום depositphotos
"אבוקדו גרנות", משווקת אבוקדו ופירות וירקות טריים של חקלאי גרנות, מציעה מתכון למנה חגיגית וטעימה עם טעמים ימיים ולימוניים, שתקשט כל שולחן חג ויכולה גם להתאים כמנה ראשונה בארוחת ליל הסדר

מצרכים לכ-4 מנות ראשונות

200 גרם פילה סלמון טרי – חתוך לקוביות קטנות
1 אבוקדו בשל כמו של אבוקדו גרנות – חתוך לקוביות

מיץ מלימון שלם
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן זית
1 שן שום כתושה
1 בצל סגול קצוץ קטן
1 כף רוטב סויה

מעט גרידת לימון
קורט מלח

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את הדג עם חצי ממיץ הלימון, גרידת הלימון, בצל סגול, כף שמן שומשום, כף רוטב סויה, שן שום כתושה ומלח.
מניחים במקרר למשך 10 דקות.

בקערה נפרדת מערבבים את האבוקדו עם יתרת מיץ הלימון, מלח ושמן זית.

מניחים רינג על צלחת הגשה.

מסדרים בשכבה התחתונה את קוביות האבוקדו ובשכבה השנייה את הסלמון.

מגישים עם מצה או לביבות קמח מצה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר