סביצ'ה זוקיני

מתכון של גילת רווה אור, לתנו לחיות לחיות שמחזירים את שבועות למקורות ושמים את פירות הביכורים במרכז השולחן

חותכים את הירקות/פירות לקוביות קטנות
חותכים את הירקות/פירות לקוביות קטנות. צילום מיכל דרעי

מצרכים

4 זוקיני

2 סלק כתום, או אבוקדו בשל אך לא מדי, או בטטה טרייה (לא מבושלת)

2 נקטרינה או אפרסמון

4 כפות גרגרי רימון

עירית קצוצה

פלחי פומלית, או תותים, או תותי עץ

אופן ההכנה

חותכים את הירקות/פירות לקוביות קטנות.

מניחים בקערה ויוצקים מעל תערובת של חצי כוס שמן זית, מיץ משני לימונים, גרידה משני לימונים, כפית הל טחון, כפית סומק, חצי כפית ציפורן טחון, שערבבנו מראש.

נותנים לכל זה לעמוד כשעתיים-שלוש.

מעבירים לקעריות אישיות או לקערת הגשה לסלט.

גורסים קרח במיקסר לקוביות קטנות וזורים מעל.

מגישים מיד.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה