Frozen FAMOUS – דרך חדשה להגשה של ויסקי קפוא

יצרנית הוויסקי Famous Grouse (הבלנד של המאלטים מקאלן והיילנד פארק) פיתחה צורת שתייה חדשה – Frozen FAMOUS, המוגשת בבארים נבחרים ברחבי העולם. המצאה חדשה זו, הנקראת הגשה קפואה, היא הראשונה מסוגה בתעשיית הוויסקי העולמית, ומאפשרת הגשה של וויסקי Famous Grouse בטמפרטורה של 18 מעלות מתחת לאפס.
בימים אלה הגיע הפרוזן פיימוס לארץ ומוצע לראשונה בפונדק הדוב ובבר העוגן בחיפה

מרכיב המפתח של ההגשה הקפואה הוא "הבקבוק הקפוא" המיוחד אשר נשמר בקירור ומונח על הבר הקדמי, כאשר המקרר המכיל את הוויסקי מאוחסן מתחת לדלפק מחוץ לטווח הראייה. המראה והנוכחות הייחודיים של הבקבוק על הבר הקדמי מייצרים התעניינות וסקרנות רבה בקרב הלקוחות.

לדברי דרק בראון, מנהל השיווק של החברה: "הקפאת הוויסקי לטמפרטורה של מינוס 18 מעלות מפחיתה את הריח העז של הוויסקי ומשחררת את הטעמים בחלק האחורי של הפה כשהוויסקי מתחמם".

הרעיון נולד בפינלנד, שם הקונספט של ההגשה הקפואה פופולרי. הגשת משקאות חריפים בטמפרטורה נמוכה אינה דבר חדש, אבל זהו חידוש ראשוני מסוגו בתעשיית הוויסקי והזדמנות לעודד לקוחות לטעום וויסקי בדרך חדשה וייחודית.

Frozen Famous נחשף לראשונה בשלושים שווקים נבחרים ברחבי העולם. בשלב הראשון הוא מוצע למכירה רק בכמה אתרים נבחרים, ביניהם ישראל.
אצלנו מושק הפרוזן גראוס בפונדק הדוב ובבר העוגן בחיפה. 

אביגדור אפלבוים, מנהל תחום האלכוהול של חברת צרפת ישראל (המייבאת את פיימוס גראוס), אומר: "הבחירה בעוגן ובדוב הייתה טבעית, מפני ששני המקומות מזוהים עם וויסקי איכותי, חווית האוכל, והשתייה בשניהם מסיבית. הקהל שמגיע למקומות אלה יוכל להעריך וליהנות מהחוויה של הפרוזן פיימוס".

לדברי גילי פינקוס, הבעלים של בר העוגן: "הפרוזן פיימוס הינו דרך מצוינת לשתות וויסקי קר או קפוא בלי הצורך בקוביות קרח המדללות את הוויסקי, מה גם שהפרוזן גראוס נותן פייט טוב לוודקה, ומאפשר חווית טעם של וויסקי לאנשים שהם לאו דווקא אנשי וויסקי, וככזה הוא זוכה לסקרנות ולעניין בקרב לקוחות העוגן".

מחירי פרוזן גראוס: מנה: 25 ₪, צ'ייסר 15 ₪.

פונדק הדוב – שד' הנשיא 135 חיפה, טל. 04-8381703
פאב העוגן  – שער פלמר 3 חיפה, טל. 04-8645108






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה