חומרים ל- 5 מנות:
1.5 ק"ג דג נסיכת הנילוס פרוס (למרוח במיץ לימון ולהניח רבע שעה)
2 בצלים קצוצים
3 כפות שמן זית
1 ראש שום חתוך לפרוסות
3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
3 גזרים פרוסים דק
2 עגבניות פרוסות
1 כפית כוסברה קצוצה
20 מ"ל רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום ואת הגזר, לטגן 5 דקות ואז להוסיף את הפלפלים.
לטגן תוך כדי בחישה כ-5 דקות נוספות.
להוסיף את כל המצרכים הנוספים ולהביא לרתיחה.
יש להוסיף את פרוסות הדג באופן שהרוטב יכסה את הדג.
לבשל על אש קטנה למשך שעה.