מצרכים ל-20 מנות ריבועי גבינה
1 חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם וניל
1 חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם שוקולד
500 גרם גבינת מסקרפונה
2 ביצים L
אופן ההכנה
פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות.
מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה.
מהדקים בידיים לשכבה אחידה.
אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.
טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.
מוציאים את התבנית מהתנור.
מורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).
פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות.
מניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.
מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.
מצננים לפני שפורסים ואוכלים.