חומרים:
500 מ"ל שמנת מתוקה (ריץ' פרווה)
1 מקל וניל
4 חלמונים
120 גרם סוכר
2 כפות קורנפלור
רוטב פירות יער
אופן ההכנה:
חוצים את מקל הוניל לאורכו, שמים בסיר עם השמנת המתוקה, ומחממים יחד.
קצת לפני רתיחת השמנת מוסיפים את הקורנפלור (עם מעט שמנת), ומכבים את האש.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר.
עושים השוואת טמפרטורה בין שתי המסות, ומערבבים היטב.
לא לשכוח להוציא את מקל הוניל ולגרד את הגרגירים לתוך הקרם.
יוצקים לתוך כוסות ההגשה, ומקשטים ברוטב פירות יער.
צילום אילן נחום