חומרים:
טבעות דגים נקיים, מומלחים 10 דקות במלח גס, ולאחר מכן שטופים.
קמח (אפשר קמח מצה למתכון כשר לפסח)
סיר טיגון עם שמן
חצאי פרוסות לחם שמטגנים לאחר הדגים, ואז טובלים אותם במי שום
רוטב שום:
4-5 שיני שום גדולות כתושות
חצי כפית מלח
2 כוסות מים
חצי חבילת כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה:
לקמח את הדגים היטב ולטגן בשמן חם עד קבלת גוון חום.
להפוך ולטגן את הצד השני.
להוציא על נייר סופג.
לטגן את חצאי פרוסות הלחם לגוון חום משני הצדדים.
להכין את רוטב השום, ולטבול את הדגים והלחם ולהגיש מיד.