החומרים ל-4 מנות
קופסה שימורי לבבות ארטישוק / חצי שקית לבבות קפואים
20 גרם חמאה לטיגון
פלפל אדום פרוס דק
בצל פרוס דק
150 גרם עלי חסה ובייבי
2 קופסאות טונה בשמן קנולה "ויליגר"
מלח ופלפל שחור גרוס
3 כפות מיץ לימון
100 גרם גבינת פטה בקוביות קטנות
תימין טרי
אופן ההכנה
1. מסננים את לבבות הארטישוק מנוזלים, מניחים על מגבות נייר.
2. מחממים את החמאה במחבת ומטגנים את לבבות הארטישוק עד שהם זהובים. מוציאים מהמחבת.
3. מטגנים בשומן שנותר במחבת את הפלפלים והבצל, עד שהם מתחילים להזהיב.
אופן הגשה
מסדרים את עלי החסה והבייבי על צלחת הגשה. מפזרים מעל את נתחי הטונה, עם השמן, מתבלים במלח ופלפל ומזליפים מיץ לימון. מפזרים מעל את הפלפלים והבצל ומקשטים בקוביות הגבינה.