מצרכים:
200 גרם פילה לוקוס קצוץ דק
10 גרם זרעי עגבניה
5 גרם פטרוזיליה
5 גרם מלח
2 גרם פלפל שחור
1פלפל חריף קצוץ
1 תאנה חתוכה לפרוסות דקות
30 גרם בזיליקום
30 גרם יוגורט כבשים
30 גרם גבינת פרומעז
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הלוקוס, זרעי העגבנייה, הפטרוזיליה. מלח. פלפל ופלפל חריף .
מטגנים בשמן זית עד שהקבב מוכן .
חולטים את הבזיליקום וטוחנים אותו.
מסננים בעזרת פיסת בד את הנוזל ומערבבים בקערה.
הגשה:
מניחים את היוגורט על הצלחת.
עליו מסדרים את התאנים, על התאנים, את גבינת הפרומעז ואת הקבב החם, ומגישים.
מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633
צילום בת אל