קוקטייל 1
כוס של קאווה או של למברוסקו לבן
1 מידה של ואן גוך בטעם אננס
0.5 מידה של ואן גוך בטעם רימונים
קרח כתוש
חמוציות
אופן ההכנה:
מוזגים את הקאווה או הלמברוסקו עד כדי 3/4 מגובה הכוס.
מוסיפים את הואן גוך אננס והואן גוך רימונים.
מוסיפים את הקרח הכתוש ומקשטים עם החמוציות מלמעלה.
קוקטייל 2
כוס של קאווה או של למברוסקו לבן
1 מידה של ואן גוך בטעם מלון
0.5 מידה של סאוור
דומדמניות
אופן ההכנה:
מוזגים את הקאווה או הלמברוסקו עד כדי 3/4 מגובה הכוס.
מוסיפים את הואן גוך מלון.
מקשטים עם הדומדמניות מלמעלה.