חדש ממאמא עוף: סדרת שניצל עוף ללא גלוטן

בשורה לחולי הצליאק ולנמנעים מגלוטן: הסדרה החדשה, כוללת שניצל אמיתי ביתי ללא גלוטן, ואצבעות שניצל שומשום ללא גלוטן

מאמא עוף, מרחיבה את סדרת השניצלים ומשיקה לראשונה בישראל שניצל עוף ללא גלוטן. הסדרה תכלול שני מוצרים: שניצל אמיתי ביתי, ואצבעות שניצל שומשום.

בחברה אומרים, כי בתהליך הפיתוח, שנמשך למעלה משנה, הושקעו משאבים רבים בפיתוח ובאיתור חומרי גלם מתאימים בארץ ובחו"ל, לצד התאמת תהליך הייצור כדי לייצר שניצלים דומים בטעמם למוצרים המוכרים של מאמא עוף. המוצרים ללא גלוטן היו באותו מחיר מחירון לקמעונאי כמו המוצרים המקבילים הקיימים.

חולי צליאק מהווים כ-1% מהאוכלוסייה בישראל, ובנוסף אליהם, מספר הולך וגדל של צרכנים נמנעים מצריכת גלוטן מטעמים שונים. עד היום לקהל זה לא היה מענה בקטגוריה של שניצל עוף קפוא מוכן לאכילה.

לדברי צביה אורנשטיין קסן, מנהלת אגף השיווק והפיתוח בחברה, עד היום לקהל זה לא היה מענה בקטגוריה של שניצל עוף קפוא מוכן לאכילה.
"כמובילת הקטגוריה, מאמא עוף מבקשת לתת מענה למגוון רחב של קהלים, ולכן החלטנו להרים את הכפפה ולפתח מוצרים גם עבור קבוצת חולי הצליאק והנמנעים מגלוטן".

כמו כל השניצלים של מאמא עוף, גם השניצלים ללא גלוטן עשויים מ-100% חזה עוף, ללא חומרים משמרים, ללא ניטריטים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים, וללא תוספת מונוסודיום גלוטמט.

שני המוצרים נמכרים במשקל 700 גרם ליחידה: שניצל אמיתי ביתי ללא גלוטן, ואצבעות שניצל שומשום ללא גלוטן.
כשרות מהדרין בפיקוח הרה"ג צפניה דרורי שליט"א, קריית שמונה.

 

 

צילום ברוך נאה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר