ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוגות
מתכונים - עוגות

קרם שניט הדבר האמיתי

מאת ברוך ממבו-קונדיטוריית ממבו יקנעם


בין שתי שכבות של בצק עלים משובח מונח קרם וניל עדין, צהבהב ונימוח בפה. לא עוד שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג אלא הדבר האמיתי.

על מרשם לבצק עלים נוותר הפעם כי תהליך עשייתו בבית מורכבת ומסובכת רק נגיד שניתן לקנותו בכל קונדיטוריה טובה.

חומרים לתבנית 30X30 ס"מ:

1 ליטר חלב
½ 1 כוסות סוכר
4 חלמונים
7 כפיות קורנפלור (90 גרם)
1 מקל וניל
2 מכלים של שמנת מתוקה (500 גרם)

אופן ההכנה:

מרתיחים ¾ ליטר חלב עם הסוכר ומקל הוניל ומבשלים כ-2 דקות.
מוציאים את מקל הוניל, חורצים לשניים ומגרדים את הגרגרים השחורים ומכניסים אותם חזרה לחלב.
בינתיים מערבבים את יתרת החלב עם הקורנפלור והחלמונים. ומוזגים תוך כדי ערבוב לחלב הרותח . ממשיכים לערבב. עד שהרוטב מסמיך. מכבים את האש, מעבירים לכלי פלסטיק, עוטפים בניילון נצמד ומחכים להתקררות מוחלטת.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצף חזק ומקפלים עם הקרם וניל. מניחים את הקרם על גבי משטח של בצק עלים ומעל הקרם מסדרים קוביות של בצק עלים (שחתכנו מבעוד מועד). זהו, מכניסם למקרר לכמה שעות עד להתייצבות הקרם ובתאבון.

בהצלחה!









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים