מקרון עם מילוי קרם פטל

חומרים: 105 גר' אבקת סוכר65 גר' שקדים טחונים50 גר' חלבון (חשוב לשקול על מנת לשמור על היחס בין המרכיבים)10 גר' סוכרצבע מאכל אדום חומרים למלית:110 גר' ביצה120 גר' סוכר175 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות (חשוב שתהיה רכה)150 גר' פטל קפוא50 גר' שקדים טחונים דק דקאופן ההכנה:טוחנים יחד במעבד מזון את אבקת הסוכר והשקדים הטחונים עד קבלת אבקה דקה מאוד. מנפים את התערובת באמצעות מסננת דקה. בקערה יבשה, מקציפים את החלבון והסוכר לקצף יציב. לתוך הקצף, מקפלים פנימה את תערובת השקדים. מוסיפים צבע מאכל, ומקפלים קלות. מומלץ להוסיף את הצבע בהדרגה כדי להגיע לגוון הרצוי. יש לזכור כי הצבע עשוי דהות מעט במהלך האפיה.מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט או סיליקון.מעבירים את הקצף לשק זילוף ומזליפים עיגולים בקוטר של 1-2 ס"מ. אופים את המקרון בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות במשך 12 דקות. הכנת המלית:בבאן מרי, מקציפים יחד את הביצה והסוכר, עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים את הפטל המומס.כשהקצף מגיע ל- 60 מעלות מוסיפים את החמאה והשקדים הטחונים. לצנן במקרר למשך 24 שעות.הרכבת המקרון:מסדרים את המקרון בזוגות.בעזרת שק זילוף מזלפים את הקרם על הצד הפנימי של מקרון אחד.סוגרים עם הצד הפנימי של המקרון השני. את המקרון מסדרים בכלי אטום ומאכסנים במקרר.

חומרים:
105 גר' אבקת סוכר
65 גר' שקדים טחונים
50 גר' חלבון (חשוב לשקול על מנת לשמור על היחס בין המרכיבים)
10 גר' סוכר
צבע מאכל אדום

חומרים למלית:
110 גר' ביצה
120 גר' סוכר
175 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות (חשוב שתהיה רכה)
150 גר' פטל קפוא
50 גר' שקדים טחונים דק דק

אופן ההכנה:
טוחנים יחד במעבד מזון את אבקת הסוכר והשקדים הטחונים עד קבלת אבקה דקה מאוד.
מנפים את התערובת באמצעות מסננת דקה.
בקערה יבשה, מקציפים את החלבון והסוכר לקצף יציב.
לתוך הקצף, מקפלים פנימה את תערובת השקדים.
מוסיפים צבע מאכל, ומקפלים קלות. 
מומלץ להוסיף את הצבע בהדרגה כדי להגיע לגוון הרצוי. יש לזכור כי הצבע עשוי דהות מעט במהלך האפיה.
מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט או סיליקון.
מעבירים את הקצף לשק זילוף ומזליפים עיגולים בקוטר של 1-2 ס"מ.
אופים את המקרון בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות במשך 12 דקות.

הכנת המלית:
בבאן מרי, מקציפים יחד את הביצה והסוכר, עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים את הפטל המומס.
כשהקצף מגיע ל- 60 מעלות מוסיפים את החמאה והשקדים הטחונים.
לצנן במקרר למשך 24 שעות.

הרכבת המקרון:
מסדרים את המקרון בזוגות.
בעזרת שק זילוף מזלפים את הקרם על הצד הפנימי של מקרון אחד.
סוגרים עם הצד הפנימי של המקרון השני.
את המקרון מסדרים בכלי אטום ומאכסנים במקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר