גולש סייטן

חומרים:2 כפות שמן זית2 בצלים4 שיני שום חתוכות גס2 גזרים2 תפו"א בגודל בינוני חתוכים לשמיניות 600 גרם סייטן חתוך לרצועות או לקוביות 1 ליטר מיץ עגבניות2 כפות רסק עגבניותתבלינים: כפית כמון, 1/2 כפית בהרט, כף כוסברה טחונה, פפריקה מתוקה או חריפה, מלח, פלפל לבן, כפית סוכר כוסברה קצוצה להגשה אופן ההכנה:לקלות את הבצל הגזר והשום, עם השמן.להוסיף תפו"א, לטגן עוד כמה דקות, להוסיף את קוביות הסייטן עד שצבעו משתנה. לתבל היטב להוסיף את מיץ העגבניות ורסק העגבניותלהביא לרתיחה, להנמיך את האש, ולהמשיך לבשל כשעה עד שהסייטן והירקות רכים במידת הצורך. הגשה:מומלץ להגיש חם עם אורז מלא או כוסמת.לקשט בכוסברה.ממתכוני מזנון גורמה לבישול בריא במתחם קמפוס ברושים באוניברסיטת ת"א, אותו הקימו התזונאית הקלינית, זהורית שייחי והשף אלי שוקרון.

חומרים:
2 כפות שמן זית
2 בצלים
4 שיני שום חתוכות גס
2 גזרים
2 תפו"א בגודל בינוני חתוכים לשמיניות
600 גרם סייטן חתוך לרצועות או לקוביות
1 ליטר מיץ עגבניות
2 כפות רסק עגבניות
תבלינים: כפית כמון, 1/2 כפית בהרט, כף כוסברה טחונה, פפריקה מתוקה או חריפה, מלח, פלפל לבן, כפית סוכר
כוסברה קצוצה להגשה


אופן ההכנה:
לקלות את הבצל הגזר והשום, עם השמן.
להוסיף תפו"א, לטגן עוד כמה דקות, להוסיף את קוביות הסייטן עד שצבעו משתנה.
לתבל היטב להוסיף את מיץ העגבניות ורסק העגבניות
להביא לרתיחה, להנמיך את האש, ולהמשיך לבשל כשעה עד שהסייטן והירקות רכים במידת הצורך.

הגשה:
מומלץ להגיש חם עם אורז מלא או כוסמת.
לקשט בכוסברה.


ממתכוני מזנון גורמה לבישול בריא במתחם קמפוס ברושים באוניברסיטת ת"א, אותו הקימו התזונאית הקלינית, זהורית שייחי והשף אלי שוקרון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר