עוגת גבינת ריקוטה עם קמח שקדים ומלית דובדבנים – ללא גלוטן

מצרכים:4 ביצים2 כוסות קמח שקדים טחוניםגבינת ריקוטה 250 גרםמיכל שמנת חמוצה 200 מ"ל100 גרם קורנפלור200 גרם חמאה רכהכוס סוכרכפית תמצית וניל. אופן ההכנה:מערבבים במיקסר 200 גרם חמאה רכה, כוס סוכר וכפית תמצית וניל עד שמתקבל קרם. מוסיפים 4 חלמונים ומקציפים קלות. מוסיפים חבילת גבינת ריקוטה 250 גרם, 1 מיכל שמנת חמוצה 200 מ"ל, 2 כוסות קמח שקדים טחונים ו-100 גרם קורנפלור. מערבלים עד שהתערובת אחידה. בקערה חדשה מקציפים 4 חלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה והשקדים. לתוך תבנית משומנת עגולה מעבירים חצי מהתערובת. באמצע מפזרים דובדבנים טריים או מקופסת שימורים, חשוב לא לשים בשוליים. מעל שמים את החצי השני של התערובת. אופים שעה ב-160 מעלות ומגישים בטמפרטורת החדר.   פיפ סטודיו הינו בית עיצוב הולנדי, תחת הסיסמה "עיצובים שמחים עבור אנשים שמחים".   צילום ניר עצמון

מצרכים:
4 ביצים
2 כוסות קמח שקדים טחונים
גבינת ריקוטה 250 גרם
מיכל שמנת חמוצה 200 מ"ל
100 גרם קורנפלור
200 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
כפית תמצית וניל.

אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר 200 גרם חמאה רכה, כוס סוכר וכפית תמצית וניל עד שמתקבל קרם.
מוסיפים 4 חלמונים ומקציפים קלות. מוסיפים חבילת גבינת ריקוטה 250 גרם, 1 מיכל שמנת חמוצה 200 מ"ל, 2 כוסות קמח שקדים טחונים ו-100 גרם קורנפלור. מערבלים עד שהתערובת אחידה.
בקערה חדשה מקציפים 4 חלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה והשקדים.
לתוך תבנית משומנת עגולה מעבירים חצי מהתערובת. באמצע מפזרים דובדבנים טריים או מקופסת שימורים, חשוב לא לשים בשוליים. מעל שמים את החצי השני של התערובת.
אופים שעה ב-160 מעלות ומגישים בטמפרטורת החדר.

 

פיפ סטודיו הינו בית עיצוב הולנדי, תחת הסיסמה "עיצובים שמחים עבור אנשים שמחים".

 

צילום ניר עצמון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר