קוקטיילים רומנטיים

קוסמופוליטן – הקוקטייל המיתולוגי מסקס והעיר הגדולה50 מ"ל אבסולוט ציטרון20 מ"ל טריפל סק20 מ"ל סאוור (מיץ לימון ממותק)40 מ"ל מיץ חמוציותאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.מקשטים בסליל קליפת לימון. צ'רי וניליה – לערב רומנטי50 מ"ל אבסולוט וניליה15 מ"ל סירופ דובדבן40 מ"ל מיץ דובדבן ליים זילוף מיץ לימוןאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס. מקשטים בשני דובדבנים.Aviation40מ"ל ג'ין ביפאיטר15 מ"ל סירופ דובדבן40 מ"ל סאוור (לימון ממותק)אופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים ומסננים לכוס קוקטייל.מקשטים בדובדבן. Vanilia M 40 מ"ל אבסולוט וניליה15 מ"ל מליבומיץ חמוציותאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לכוס היי בול ומערבבים.חטיבת האלכוהול של טמפו מייבאת את מותגי פרנו ריקארד

קוסמופוליטן – הקוקטייל המיתולוגי מסקס והעיר הגדולה
50 מ"ל אבסולוט ציטרון
20 מ"ל טריפל סק
20 מ"ל סאוור (מיץ לימון ממותק)
40 מ"ל מיץ חמוציות

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.
מקשטים בסליל קליפת לימון.

צ'רי וניליה – לערב רומנטי
50 מ"ל אבסולוט וניליה
15 מ"ל סירופ דובדבן
40 מ"ל מיץ דובדבן ליים
זילוף מיץ לימון

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס.
מקשטים בשני דובדבנים.

Aviation
40מ"ל ג'ין ביפאיטר
15 מ"ל סירופ דובדבן
40 מ"ל סאוור (לימון ממותק)

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים ומסננים לכוס קוקטייל.
מקשטים בדובדבן.

Vanilia M
40 מ"ל אבסולוט וניליה
15 מ"ל מליבומיץ חמוציות

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לכוס היי בול ומערבבים.

חטיבת האלכוהול של טמפו מייבאת את מותגי פרנו ריקארד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר