שוקי עוף במילוי רוטב סילאן ורימונים

מתכון ל-6 שוקי עוף ללא העצם (לבקש מהקצב להוציא את העצם)חומרים למלית:200 גר' בשר טחון¼ כוס אורז חצי מבושל100 גר' צנוברים קלויים קלות¼ צרור כוסברה טרייה קצוצהפלפל שחור, פלפל שאטה, מלח1 כף תרכיז רימונים1 כף סילאןלרוטב:2 כוסות מיץ רימונים½ כוס מיץ תפוזים2 כפות תרכיז רימונים50 ג' פאפאיה חתוכה לקוביות1 כף סילאןפלפל שחור, פלפל שאטה, מלח,50 גר' פרוסות תפוזים סיניים טריים או מיובשים50 גר' לימון מיובשאופן ההכנה:בקערה אחת מערבבים את כל מרכיבי המלית.טועמים ומתקנים מלח ופלפל.בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.ממלאים את שוקי העוף במלית ומסדרים בסיר כשהחלק הרחב של השוק הוא מעל.שופכים את הרוטב מעל השוקיים כך שיכסו את השוקים.מביאים לרתיחה כ-5 דקות ואח"כ מנמיכים את הלהבה ומכסים במכסה חלקית את הסיר.מבשלים עד שהאורז מבושל.בסיום הבישול ולפני ההגשה מכניסים לתנור חם ב-180 מעלות ל-10-15 דקות, להשחמה.שף קונדיטורית אירמה קזר מארגנת סדנאות אוכל וטיולים קולינריים לגאורגיה

מתכון ל-6 שוקי עוף ללא העצם
(לבקש מהקצב להוציא את העצם)

חומרים למלית:
200 גר' בשר טחון
¼ כוס אורז חצי מבושל
100 גר' צנוברים קלויים קלות
¼ צרור כוסברה טרייה קצוצה
פלפל שחור, פלפל שאטה, מלח
1 כף תרכיז רימונים
1 כף סילאן

לרוטב:
2 כוסות מיץ רימונים
½ כוס מיץ תפוזים
2 כפות תרכיז רימונים
50 ג' פאפאיה חתוכה לקוביות
1 כף סילאן
פלפל שחור, פלפל שאטה, מלח,
50 גר' פרוסות תפוזים סיניים טריים או מיובשים
50 גר' לימון מיובש

אופן ההכנה:
בקערה אחת מערבבים את כל מרכיבי המלית.
טועמים ומתקנים מלח ופלפל.
בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
ממלאים את שוקי העוף במלית ומסדרים בסיר כשהחלק הרחב של השוק הוא מעל.
שופכים את הרוטב מעל השוקיים כך שיכסו את השוקים.
מביאים לרתיחה כ-5 דקות ואח"כ מנמיכים את הלהבה ומכסים במכסה חלקית את הסיר.
מבשלים עד שהאורז מבושל.
בסיום הבישול ולפני ההגשה מכניסים לתנור חם ב-180 מעלות ל-10-15 דקות, להשחמה.

שף קונדיטורית אירמה קזר מארגנת סדנאות אוכל וטיולים קולינריים לגאורגיה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר