חזה עוף מכובס ואגסי אנג'ו על סלט ירוק

חומרים ל-2 מנות:1 חזה עוף טרי 2 אגסי אנג'ו אדום או ירוק בשלים.לסלט:1 לב חסה ערבית1 מלפפון ירוק כמה פלחי תפוז (רצוי מפולטים)מלח ופלפל לפי הטעם2 כפות שמן זית2 כפות מיונז דל קלוריות 1 כפית רוטב ווסטצ'סטרחופן גרעיני שומשוםאופן ההכנה:שמים את חזה העוף בסיר עם מים, מביאים לרתיחה.מחכים שתי דקות בדיוק, מכבים את האש ונותנים לחזה להתקרר בתוך המים.חוצים את האגס או פורסים לפרוסות וצולים קלות במחבת עם טיפת שמן או חמאה.מכינים סלט מהחסה, המלפפון והתפוז. שמים את המלח, הפלפל, המיונז רוטב ווסטצ'סטר ושמן זית בצנצנת. מנערים היטב ומתבלים את הסלט.כשחזה העוף קר, חותכים לפרוסות ובונים את המנה: סלט, עליו הבשר והאגס הצלוי. מקשטים בגרעיני שומשום.

חומרים ל-2 מנות:
1 חזה עוף טרי
2 אגסי אנג'ו אדום או ירוק בשלים.

לסלט:

1 לב חסה ערבית
1 מלפפון ירוק
כמה פלחי תפוז (רצוי מפולטים)
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות שמן זית
2 כפות מיונז דל קלוריות
1 כפית רוטב ווסטצ'סטר
חופן גרעיני שומשום

אופן ההכנה:
שמים את חזה העוף בסיר עם מים, מביאים לרתיחה.
מחכים שתי דקות בדיוק, מכבים את האש ונותנים לחזה להתקרר בתוך המים.
חוצים את האגס או פורסים לפרוסות וצולים קלות במחבת עם טיפת שמן או חמאה.
מכינים סלט מהחסה, המלפפון והתפוז.
שמים את המלח, הפלפל, המיונז רוטב ווסטצ'סטר ושמן זית בצנצנת.
מנערים היטב ומתבלים את הסלט.
כשחזה העוף קר, חותכים לפרוסות ובונים את המנה: סלט, עליו הבשר והאגס הצלוי.
מקשטים בגרעיני שומשום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר