חומרים:
500 גרם שווארמה הודו
2 קישואים
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 בצל
3 שיני שום כתושות
2 כפות כוסברה/פטרוזיליה
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
אופן ההכנה:
פורסים את השווארמה לרצועות דקות 1/2 ס"מ (או מבקשים מהקצב).
פורסים את הקישואים לחצאי עיגול ואת הפלפלים והבצל לרצועות.
במחבת עם 2 כפות שמן מקפיצים את השווארמה עד הזהבה קלה כ-5 דקות.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד מוסיפים את הירקות מקפיצים כ-5 דקות מחזירים את השווארמה ומערבבים היטב.
מתבלים ולבסוף מוסיפים את עשבי התיבול.
ניתן להגיש עם אורז/קוסקוס/בורגול/קינואה.
אפשר לבשל ברוטב ללא טיגון.