שיפוד קאפקייפ ומרשמלו בפונדו שוקולד

 (מתכון ל-4 מנות)חומרים לקאפקייק:100 גרם קמח80 גרם סוכר80 גרם חמאה רכה1 ביצה 1 כפית תמצית וניל200 מ"ל חלב חומרים לציפוי:1 כוס אבקת סוכר1 כף מים חמיםחומרים לפונדו:250 גרם אגו שוקולד מריר או חלב 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%אופן ההכנה:לקאפקייק:מערבבים את כל החומרים למעט החלב, ומוסיפים את החלב בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ומעט נוזלי. יוצקים לתבניות הקאפקייק2/3 גובה, אופים בחום של 200 מעלות בתנור שחומם מראש 10 דקות ומקררים.לפונדו:מרתיחים את השמנת, מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב למסה אחידה. לציפוי:מוסיפים לאט את המים החמים לאבקת הסוכר עד למרקם דביק וסמיך, ומזלפים מעל הקאפקייק.אפשר לקשט את הקאפקייק עם מגוון מוצרים, כגון: מרשמלו, בייגלה מצופה שוקולד, מטבעות שוקולד וכו'. הרכבת המנה:משפדים קאפקייק – מרשמלו – סוכריות גומי יין, וכך הלאה.מגישים עם קערית פונדו שוקולד ומבחר פירות העונה.צילום דני לרנר

 (מתכון ל-4 מנות)

חומרים לקאפקייק:
100 גרם קמח
80 גרם סוכר
80 גרם חמאה רכה
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
200 מ"ל חלב

חומרים לציפוי:
1 כוס אבקת סוכר
1 כף מים חמים

חומרים לפונדו:
250 גרם אגו שוקולד מריר או חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%

אופן ההכנה:
לקאפקייק:
מערבבים את כל החומרים למעט החלב, ומוסיפים את החלב בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ומעט נוזלי.
יוצקים לתבניות הקאפקייק2/3 גובה, אופים בחום של 200 מעלות בתנור שחומם מראש 10 דקות ומקררים.

לפונדו:
מרתיחים את השמנת, מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב למסה אחידה.

לציפוי:
מוסיפים לאט את המים החמים לאבקת הסוכר עד למרקם דביק וסמיך, ומזלפים מעל הקאפקייק.
אפשר לקשט את הקאפקייק עם מגוון מוצרים, כגון: מרשמלו, בייגלה מצופה שוקולד, מטבעות שוקולד וכו'.

הרכבת המנה:
משפדים קאפקייק – מרשמלו – סוכריות גומי יין, וכך הלאה.
מגישים עם קערית פונדו שוקולד ומבחר פירות העונה.

צילום דני לרנר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר