גלילות חצילים במילוי תערובת גבינות ופטריות אנוקי

מתכון ל- 20 גלילותחומרים:3 חצילים ארוכים וקליםשמן זיתלמלית:500 ג' גבינת פטה מפוררת200 ג' גבינת ריקוטה/ אורדה/ קוטג' 9%3 שיני שום קצוצות50 ג' פיסטוק גרוס1 זר בזיליקום קצוץ גס2 כפות עירית קצוצהמעט פלפל שחור גרוס20 עלי בזיליקום גדולים שלמיםלפטריות:2 חבילות פטריות אנוקי2 כפות שמן זיתמעט מלחאופן ההכנה:פורסים את החציל לאורך לפרוסות בעובי של כ- 1/2 ס"מ.מורחים את הפרוסות משני הצדדים במעט שמן בעזרת מברשת, מתבלים במלח ופלפל.מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.אופים בחום של 220 מעלות עד קבלת השחמה יפה משני הצדדים (כ- 20 דקות, רצוי להפוך את הפרוסות כשחלקן העליון מושחם). מקררים.מרחיקים את השורש של פטריות האנוקי וחותכים אותן לשניים.מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים אותן למשך כדקה אחת תוך כדי תיבול.מערבבים את כל חומרי המלית יחד, לתערובת אחידה.מניחים עלי בזיליקום וכף גדושה מהתערובת על הקצה התחתון של כל פרוסת חציל.מסדרים אלומה קטנה של פטריות על הגבינה כך שהקצות יבלטו מהחציל, ומגלגלים.הצעת הגשה: יוצקים יוגורט ועליו שמן זית על צלחת הגשה, ומסדרים את גלילי החציל מעל.מידע ומתכונים נוספים באתר צילום שי זינגר

מתכון ל- 20 גלילות

חומרים:
3 חצילים ארוכים וקלים
שמן זית

למלית:
500 ג' גבינת פטה מפוררת
200 ג' גבינת ריקוטה/ אורדה/ קוטג' 9%
3 שיני שום קצוצות
50 ג' פיסטוק גרוס
1 זר בזיליקום קצוץ גס
2 כפות עירית קצוצה
מעט פלפל שחור גרוס
20 עלי בזיליקום גדולים שלמים

לפטריות:
2 חבילות פטריות אנוקי
2 כפות שמן זית
מעט מלח

אופן ההכנה:
פורסים את החציל לאורך לפרוסות בעובי של כ- 1/2 ס"מ.
מורחים את הפרוסות משני הצדדים במעט שמן בעזרת מברשת, מתבלים במלח ופלפל.
מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום של 220 מעלות עד קבלת השחמה יפה משני הצדדים (כ- 20 דקות, רצוי להפוך את הפרוסות כשחלקן העליון מושחם).
מקררים.
מרחיקים את השורש של פטריות האנוקי וחותכים אותן לשניים.
מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים אותן למשך כדקה אחת תוך כדי תיבול.
מערבבים את כל חומרי המלית יחד, לתערובת אחידה.
מניחים עלי בזיליקום וכף גדושה מהתערובת על הקצה התחתון של כל פרוסת חציל.
מסדרים אלומה קטנה של פטריות על הגבינה כך שהקצות יבלטו מהחציל, ומגלגלים.

הצעת הגשה:
יוצקים יוגורט ועליו שמן זית על צלחת הגשה, ומסדרים את גלילי החציל מעל.

מידע ומתכונים נוספים באתר

צילום שי זינגר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר