הצעות לסדר – מתכונים לפסח משפים מובילים

חג הפסח מאופיין בארוחות משפחתיות, שמוגשות בדרך כלל לאותו הקהל. על מנת לגרום לאורחים הקבועים לא להירדם אחרי הכוס השניה ובין הדג לקניידלך, מומלץ לגוון את הארוחה במנות שיפתיעו את האורחים. ומה יכול להפתיע יותר ממתכוני שפים ?

בחרנו מתוך מאגר המתכונים הענק של אתר אכול ושאטו, המכיל מעל 2200 מתכוני שפים, כמה מנות עיקריות מעניינות וחגיגיות לליל הסדר.

את מאגר המתכונים המלא של האתר ניתן למצוא בכתובת:
http://foodis.wpengine.com/reciphome.asp

מתכונים לפסח שיפתיעו על שולחן הסדר:

דואט צלע טלה עם פרגיות ברוטב נענע וריחן בשילוב בטטה ואספרגוס – מאיר רוזנברג, שף, מלון רימונים גלי כנרת

פילה בקר ברוטב יין אדום וירקות אפויים בווניל – שף דניאל זך, מסעדת כרמלה בנחלה


אוסובוקו טלה – השף חיים כהן


אוסובוקו טלה ושום טרי באריזה אישית – שף מייסטר רפי אהרונוביץ


אנטריקוט בסילאן ויין


צלי ביין אדום ובצלצלים


אוסובוקו עגל בליווי ארטישוק ירושלמי בניחוח זעפרן – שף מלון קלאב הוטל


גלילות סינטה בקר בבצל ירוק נגימאקי, מוגשות עם סלט ירוק בוינגרט סאקה תפוזים ושומשום – שף עמיר אילן


צלעות טלה צלויות מונחות על מצע אורז בעיטור ספירלת קישואים צרובים, עגבניות קוביות ופלפל חריף מטוגן מוגש ברוטב פלפלת – שף מוטי בוחבוט, מלון קראון פלאזה, ירושלים


פילה מניון ברוטב תמרינד ותמרים על מצע בטטה וקונפי פורטבלו (בתמונה)- שף פיטר הומל – מלון ישרוטל רויאל ביץ' אילת


טונה אדומה במעטפת אגוזי קליפורניה על מצע של טרין ירקות שורש בליווי אפונה סינית עם טופו ואגוזי קליפורניה – שף שרון קונפורטי עמיר


פילה בורי בגלימת עלי מנגולד – טיב טעם


סטייק טונה אדומה ברוטב חזרת לבנה – שף מיכה יניצקי


פילה לוקוס אפוי מוגש עם תפוחי אדמה בלימון וויניגרט גזר פיקנטי – מסעדת Olive Leaf מלון שרתון


פילה סלמון ברוטב מיסו על מצע פירה שורשים – מסעדת אושן, הרצליה



פרגיות ממולאות בפירות יבשים מושרות בפורט עם פיסטוק וצנוברים – השף קולין גילון ממלון שיזן בהרצליה פיתוח






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה