חדש ב"לחם טאטי": לחם SEED LOAF

"לחם טאטי", מאפיית לחמים ומאפים השוכנת בגבעתיים, מציעה לחם מיוחד ובריאותי יחיד מסוגו בארץ- SEED LOAF.

ה- SEED LOAF שמקורו בקייפטאון בדרום אפריקה, מהווה פינוק בריאותי של ממש.
וונסה רקין, מבעלי "לחם טאטי", הביאה את הלחם היישר מארץ מולדתה דרום אפריקה. חלומה היה ליצור לחם מקומי בטעמים אהובים ומוכרים. בתום שנה של פיתוח חלומה התגשם, וב"לחם טאטי" יצרו גרסה מקומית של הלחם המיוחד הזה.

ה- SEED LOAF ניחן בלחות, קלות ומראהו כשל עוגה בציפוי תערובת גרעינים.
הלחם מתקתק, אך עם זאת בריאותי ועשיר בערכים תזונתיים.
מכיל מרכיבים בריאותיים, בהם שמרים, קמח מלא וקמח לבן, עשיר בסובין, פשתן, גרעיני חמניות,מלח,דבש וחיטה.


מחיר:14.90 ₪.

לחם טאטי
דרך השלום 53,גבעתיים
שעות פתיחה: א'-ה- 22:0-08:00, ו'-08:00-עד כניסת השבת.










היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה