חדש מאדמה: סדרת קונפיטורות אורגניות 100% פרי

בסדרה מעדן משמש אורגני, מעדן פטל אורגני, מעדן דובדבנים שחורים אורגני, מעדן לימונים אורגני, מעדן אוכמניות שחורות אורגני, מעדן תות שדה אורגני, מעדן תפוזים אורגני, מעדן אפרסק אורגני ומעדן מנדרינות אורגני

חדש מאדמה: סדרת קונפיטורות אורגניות 100% פרי, שאינן מכילות חומרי הדברה כימיים וללא שימוש בחומרי שימור, חומרי טעם וריח סינטטיים גם בתהליך הבישול.
הסדרה מכילה 70% פרי אורגני ו- 30% מיץ מרכז תפוחים אורגני.
בסדרה מעדן משמש אורגני, מעדן פטל אורגני, מעדן דובדבנים שחורים אורגני, מעדן לימונים אורגני, מעדן אוכמניות שחורות אורגני, מעדן תות שדה אורגני, מעדן תפוזים אורגני, מעדן אפרסק אורגני ומעדן מנדרינות אורגני.

המחיר: 17.90 ₪ לאריזה של 350 גרם.

מה ההבדל בין ריבה לקונפיטורה?
תחום הקונפיטורות (מרקחות) מתחלק לשלוש קטגוריות עיקריות:
ריבה – מכילה עד כ 40% פרי (מחית) כאשר היתרה מכילה סוכר (כ- 60% ומעלה), בדרך כלל סוכר לבן.
קונפיטורה – מכילה עד כ- 65% פרי אך לא פחות מ- 45% פרי, והיתרה מכילה סוכר לבן. התוצאה מתהליך הבישול היא קבלת מירקם עשוי מחתיכות פרי שלמים או חלקי פרי (לא מחית).
מעדן פרי – עשוי מפרי בלבד, ללא תוספת של סוכר. המתיקות ושימור המוצר מתקבל מסוכר הפרי עצמו (פרוקטוזה), כך שבתהליך הבישול מתקבלת מחית הומוגנית בעלת ארומה וטעם ייחודי לפרי עצמו.

אדמה מייבאת את מעדני הפרי מאיטליה, בכשרות של רב מילאנו, הרב חדאד.
להשיג בבתי הטבע ובחנויות המתמחות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר