חדש: Chez Raphael Patisserie המאגד ממיטב הקונדיטורים בישראל

בין הקונדיטורים שנבחרו להציג מוצריהם במקום: דודו אוטמזגין, זאב בלומנצוייג, דודו אפרתי מ"מקלות וניל", ברוך גנדלמן מ"הקונדיטוריה של עידית", "העוגות של פאולה", ועוד

לראשונה בישראל נפתח בוטיק עוגות ובית קפה המאגד ממיטב הקונדיטורים בישראל: Chez Raphael Patisserie ("רפאל פטיסרי") בסגנון של בתי קפה של פעם ובעיצוב וינאי.

"רפאל פטיסרי" מציג ומגוון מאפים ופרלינים, עוגיות מקרון, סברינות ונפוליאון, טארטלטים ועוד.
כאמור, ייחודו של המקום הנו באיחודם תחת קורת גג אחת של אחדים ממיטב הקונדיטורים בישראל, ביניהם דודו אוטמזגין, זאב בלומנצוייג, ברוך גנדלמן מ"הקונדיטוריה של עידית", יגאל אפרתי מ"מקלות וניל" הידועים בטארטלטים שלהם, "העוגות של פאולה" מכפר סבא, ועוד.

לצד המאפים ניתן לרכוש במקום מגוון רחב של כלי הגשה המעוצבים בהתאם לאווירה במקום.
כמו כן, לאחרונה נחנך במקום שירות High Take – שירות ייחודי לאירועים, המתאים במיוחד לפרזנטציות במשרדים אך גם לאירועים פרטיים, הכולל משלוחים עד לבית הלקוח או למשרד.

מחירים לצרכן:
טארטלטים: 15 ₪.
סברינות ונפוליאונים של פעם: 27 ₪.
שטרודלים במגוון טעמים: 60 ₪.
פאי פירות: 150 ₪.
עוגות גבינה עם שוקולד בלגי: 60 ₪.
קיש אישי: 24 ₪.
קיש משפחתי: 80 ₪.
טארטים: החל מ- 150 ₪ עד 180 ₪.


רפאל פטיסרי
רח' המנופים 4 הרצליה פיתוח
(אזור התעשייה – מתחם הסטופמרקט)
טל. 09-9570016

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר