חוגגים את ראש השנה עם רשת מלונות דן

רשת מלונות דן תארח השנה למעלה מ-6000 אורחים לארוחת ערב ראש השנה.
רפי בארי, סמנכ”ל שיווק ומכירות ברשת מלונות דן, ציין כי מרבית האורחים בבתי המלון של הרשת הנם ישראלים המנצלים את ימי החג לחופשה משפחתית. כ- % 20 מהאורחים בראש השנה תשס”ז הנם תיירים מחו”ל.
להערכתו של בארי, צפויה התפוסה במלונות הרשת במהלך ימי החג, מיום חמישי, 21 בספטמבר עד יום ראשון 25 בספטמבר, להגיע
לכ- 100%. זאת בין היתר בזכות העובדה כי החג יוצא במהלך סופשבוע ואף מרוחק יחסית – כ-3 שבועות – מתום חופשת הקיץ. כל אלו מאפשרים לאורחים רבים ליהנות מחופשה משפחתית ארוכה יחסית במהלך סופשבוע ארוך.

לפניכם תפריטי ארוחת ערב ראש השנה ברשת מלונות דן, יום שישי, 22 בספטמבר 2006:

דן תל אביב
שף: עובד אלפיה

צלחת ברכות מסורתית
ראש דג, תמר, תפוח בדבש, רימונים, עלי מנגולד, לוביה
רול חצילים וכבד עוף קצוץ
או
גפילטע פיש מסורתי, חזרת אדומה
או
קבב דג ים בפלפל צ’ומה ולימון כבוש
מרק צח של עוף וטורטליני כרישה ותפוח אדמה
פילה בקר צלוי ברוטב פורצ’יני
על סלט עדשים חם ואספרגוס ירוק
או
עוף בסלסת זיתים ולימון כבוש
על סלט עדשים חם ואספרגוס ירוק
קרפ במילוי שוקולד שחור וסורבה משמש אמרטו
פת פאר
קפה/ תה
יין:
קינג דויד שרדונה / קולומברד, 2004, יקבי ברקן
קינג דויד סוביניון בלאנק / מרלו, 2004, יקבי ברקן
מחיר למבוגר: 420 ש”ח
מחיר לילד: 315 ש”ח


דן אכדיה
שף: אריק פורת

תפוחים בדבש ורימונים
דג ממולא – גפילטע פיש
או
טרין כבד אווז
בריוש דבש , סלט דלעת רימונים ותפוחים חמצמצים
או
דג לוקוס
מוגש חם עם סלט קינואה ,עגבניות זיתים וקרם חצילים
מרק צלול עם כיסוני בשר וירקות שורש
פילה בקר וצלעות טלה
או
שוק מולארד
מחית חבושים וצימוקים
סלט עלים ירוקים ואספרגוס בתחמיץ של סיידר תפוחים
מעדן של שוקולד ולרונה ודבש
פת פאר
קפה
יין לבן – “גמלא” שרדונה 2004, יקבי רמת הגולן
יין אדום – הר חרמון אדום 2005, יקבי רמת גולן
מחיר למבוגר: 390 ש”ח
מחיר לילד: 292 ש”ח


המלך דוד ירושלים
שף: גבי שחר

טס מסורתי, ובו נתחי תפוח עץ, גרגרי רימון, ודבש
פטה כבד אווז לצד מעדן חבושים
או
דג קרפיון ממולא בנוסח מסורתי ירושלמי
או
קרפ ירקות מצופים בסומסום וקצח
מרק צח של ברווזים עם כיסוני עוף ואגוזים
או
מרק פלפלים סמוקים ונגיעות של טופו
צלע עגל ותבשיל שזיפים וכוכבי אניס
או
שוק אווז אפוי במרקחת תפוח עץ וקינמון
או
לבחירה: עופיון צלוי, עוף מאודה, דניס פיקנטי, שניצל,
טס ירקות מאודים, בליווי:
תפוח אדמה צלוי וירקות אביב
תפוח עץ בקאראמל, גלידת סורבה, ושטרודל
או
סיגר שוקולד שוויצרי וקרם לימון
פטיפורים
קפה/תה
מחיר למבוגר: 330 ש”ח
מחיר לילד: 250 ש”ח



דן אילת
שף: אופיר קדם

מזנון תמרים ורימונים
מזנון ברכות מסורתי – ראש השנה בלבד: ראש דג, תפוחי עץ, דבש, רימונים, תמרים, שעועית ירוקה בדבש, דלעת בדבש, סלק בדבש, סלרי בדבש
תחנת חומוס
1. טחינה
2. מטבוחה
3. פרוסות חצילים מטוגנות בקליפה בתחמיץ צ’ימיצ’ורי
4. פלפל חריף קלוף
5. קולסלו
6. סלט ירוק – מלפפונים עם קליפה מסרק
7. קוביות עגבניות טריות חתוך ידני
8. בצל יבש חתוך קוביות קטנות
9. חומוס , בשר טחון , פטריות
10. פיתות מטוגנות
תחנת חלות וחליות מיוחדת מתוקות
סלט בר
תחנת סושי
סלמון מעושן שלם, גרווד לאקס, פילה סלמון
1. קציצות גפילטעפיש + חזרת + ג’לי
2. כבד קצוץ
3. בצל מטוגן, קונפי עם מיץ תפוזים, ריבת חצילים
4. בצל מטוגן פריך
5. סלט אבוקדו
6. סלט ירוק
7. סלט ענבים עם עוף
8. פטריות שמפיניון עם כוסברה
9. סלט תפוחי אדמה גרמני עם חזה אווז מעושן
10. סלט תפוחי עץ, רימונים , חסה, צימוקים בויניגרט קארי
11. ברווז תאילנדי
12. סלט רימונים ומנגו
13. חצילים בטחינה
14. טאבולה עם לימון כבוש
15. גזר , בוטנים , כוסברה וצ’לי חמוץ חריף
מטבח חם
¨ מרק עוף עם אטריות
¨ מרק ארטישוק
¨ קרה עגל חלב פריסה
¨ פילה בקר
¨ רוטב פלפל / רוטב טימין
¨ פרגית בורגיניון
¨ שוק אווז מוגש עם תפוחי עץ צלויים , שזיפים , נענע ובצלי פנינה
¨ קובה סלק
¨ טאז’ין כתף כבש עם ירקות ופירות יבשים
¨ טייני דניס צלוי , עשבי תיבול ושום
¨ פרידה מזרחי
¨ מפרום תפוחי אדמה / בצל ממולא אורז
¨ אורז לבן עם שקדים פרוסים / מג’דרה
¨ קרטופלניק במילוי פטריות וכבד אווז
¨ תפוחי אדמה צעירים ללא קליפה
¨ קוסקוס לבן / ירקות קוסקוס
¨ פורטובלו צלוי / שעועית ירוקה טרייה
תחנת ילדים
¨ רגלי עוף / קציצות ברוטב עגבניות
¨ ספגטי / חטיפי עוף
¨ פתיתים / תירס קלחים
¨ מיני נקניקיות / המבורגר
¨ מיני המבורגר
קונדיטוריה – תפריט חג
· תחנת שוקולד
· עוגיות מזרחי
· פירות ממולאים
· מנות אישיות בהגשה
· 4 מנות חמות
מחיר למבוגר: 250 ₪
מחיר לילד: 125 ₪


דן קיסריה
שף: רפי ביטון

תפוח עץ בדבש
דג קרפיון ממולא מסורתי מוגש עם חזרת אדומה
או
מעדן כבד עוף ומולארד עם מרקחת תאנים
או
נתח דג דניס על מצע חציל צרוב
מרק צח עם שבטי ירקות
נתח מותן בקר ברוטב ג’ינג’ר ותמרים
או
דואט פרגית וברוז ברוטב יין ורימונים
תפודים
זר ירקות הגינה
סלט עלעלים צעירים עם אגוזים, שמן זית ולימון
טורט טאטן תפוחים ברוטב טופי
מוגש עם כדור גלידת וניל
או
פרפה מנגו מוגש עם פירות אקזוטיים
קפה/ תה
פת פאר
מחיר למבוגר– 300 ₪
מחיר לילד – 225 ₪


דן כרמל
שף: ישראל פישר

תפוח עץ ודבש
פטה כבד כפרי מוגש עם ריבת בצלצלי שאלוט
או
מוסקה חצילים במילוי בשר על מרבד עגבניות ים תיכוני
או
גפילטע פיש ביתי מוגש עם חזרת אדומה
מרק צח “ג’ וליין” עם קרפלך בשר מרק בטטות בניחוח טימין
צמד ורד הצלע ועוף במילוי דוקסל פורטבלו ברוטב יין ועשבי תיבולתפוחי אדמהזר ירקות
או
פילה דג דניס על מצע עדשים ברוטב שום ומרווה (הדג יוצע לאורחים כאופציה ולא יירשם בתפריט)
מוס שוקולד ונוגט במעטפת עלי תחרה
קפה/תה
יינות מומלצים: שרדונה קלאסיק 2005ק, ברנה סוביניון קלאסיק 2004, יקבי ברקן
מחיר למבוגר – 220 ₪
מחיר לילד – 160 ₪


דן פנורמה חיפה
שף: זיעד עלי

תפוח עץ בדבש
גפילטע פיש ביתי – עם חזרת אדומה
או
מעדן כבד עוף כפרי – בלווי צ’אטני אגסים
או
דג אמנון בסגנון מזרחי – רוטב פיקנטי
מרק צח עם ירקות שורש
צמד עגל ועוף ממולא פירות יבשים
או
דג פורל ברוטב יין ומרווה
תפודים אפויים וזר ירקות
מעטפת עלים מסוכרים במילוי בוואריה דבש מוגש עם קרפצ’יו מנגו
קפה/תה
פרלינים
מחיר למבוגר: 200 ₪
מחיר לילד: 150 ₪


דן פנורמה ירושלים
שף: הנס ליילי

גפילטע פיש ביתי עם חזרת
או
פטה כבד עוף בליווי עלעלים ירוקים ורוטב פירות יער
או
סימפוניית דג אמנון וכריך פטריה בנתזי יין לבן ורוטב צלפים
מרק צח עם קרפלך ואיטריות
או
מרק בטטה וגזר מוקרם
דואט מדליון בקר ובולנטין עוף על מצע ירקות קלויים ותפוחי אדמה, בליווי רוטב יין אדום ובזיליקים
מגדל מוס בשלושה צבעים בציפוי קרוקנט שקדים
או
גביע פירות טריים עם ליקר תפוזים
קפה / תה
מחיר למבוגר: 220 ש”ח
לילד: 165 ₪



דן פנורמה תל אביב
שף: מיקי ניר

מזנון קר המורכב מתחנות אקטיביות:
עמדת דגים סקנדינבית הכוללת גראבדלקס בפריסה, סלמון שלם לראווה, פריסת פאטה סלמון.
עמדת פריסת טרין כבד פרגית בניחוח חזה אווז מעושן
תחנה להכנה והגשת סושי
מבחר מנות ראשונות: גפילטע פיש, ירקות קלויים, אנטי פסטי
סלטים מורכבים יוקרתיים
סלט בר של ירקות טריים כולל רטבים ותחמיצים
סלטים מזרח תיכוניים
תחנת מרקים:
מרק צח עם אטריות
מרק ירקות כתומים מחיתי וסיידר
מרק מינסטרונה
מבחר תחנות פריסה בהיקף האולם:
פריסת אנטריקוט עם רוטב מפולפל בלווי תפוחי אדמה קטנטנים
חזה מולארד ברוטב עם כרוב אדום ותפוחים
כתף טלה ובמיה ברוטב עגבניות
קורניש ממולא נזיד חיטה
פילה בבצק עלים רוטב הולנדייז
מזנון קינוחים על בסיס דבש ותפוחים
מחיר למבוגר: 220 ₪
מחיר לילד: 165 ₪


תפריט בהגשה:
מגדל תפוחי עץ וסביצ’ה טונה אדומה
מלווה פלחי הדרים ועיטור גרעיני רימון
או
כדור כבד אווז בציפוי אגוזים ופרג
על מצע קרפצ’יו תפוחים בדבש ותבלינים ארומטיים
מרק צח מעוטר בדים סאם
או
מרק פטריות שיטאקי ועלי מנגולד
אורגיית בשרים: מדליון פילה בקר על מחית בטטה; צלע טלה עם קוביות ארטישוק ירושלמי; סטייק פרגית עם אורז בר
סלט עלעלים צעירים
אגסים ביין ממולאים טראפלס שוקולד,
מעוטרים בתאנים “ברולה”
מחיר למבוגר: 330 ₪
מחיר לילד 250 ₪


דן פנורמה אילת
שף: מישל אבט

מבחר סלטים עשיר
סלטי בר מלווים בתחמיצים
מרק צח
מרק עגבניות בניחוח וודקה ולימון
מבחר מתאבנים:
טרין חצילים ואנטיפסטי בניחוח יין אדום
קרפיון מסורתי מלווה בחזרת
סלט וולדורף בעיטור אננס ואגוזי מלך
כבד עוף קצוץ בעיטור בצל מטוגן
תחנת רוסטביף:
רוסטביף בפריסה מלווה בתוספות
בפריסה על ידי השף:
פילה בקר ברוטב פורטובלו
אווז צלוי ברוטב רימונים
מנות עיקריות:
עוף ממולא ברוטב שום וצ’ילי
דג בורי מטוגן על מצע בצל ועגבניות
דג סלמון מאודה מוקרם בהולנדז על מצע ירקות קלויים
אורז עם צימוקים ושקדים
גזר מזוגג
ברוקולי מאודה
תפודים מוקפצים עם בטטה
מזנון וינאי
מבחר קינוחים עשיר
פירות העונה
גלידות בטעמים
מנה אישית: קרפצ’ו תפוחי עץ מלווה במוס דבש ורוטב רימונים
מחיר למבוגר: 180 ₪
מחיר לילד: 135 ₪


גני דן אשקלון
שף: יוסי גולן

מזנון מרקים
– מרק בטטות וזנגויל עם שמנת קשיו
– מרק צח עם כופתאות תרד.
מזנון חם
– פרגית על מצע פרפלך ברוטב טקילה וליים.
– חזה אווז על מצע תרד ברוטב אגסים.
– קרווינג כתף עוף מוגש עם רוטב מרלו.
– דג מושט אפוי על מצע תפוחי עץ בדבש ולימון כבוש.
– אורז עם עשבי תיבול .
– תפו”א ובטטה עם שמן זית וזעתר .
– אפונה סינית ברוטב שום .
פינה אוריינטלית
– קוסקוס ביתי מוגש עם תבשיל תרד.
– קדרת בשר ראש עם גרגרי חומוס ומלוחייה .
– דג בורי בנוסח ים תיכוני .
פינת ילדים
– שניצלוני עוף בטעמים שונים.
– המבורגר ביתי
– ספגטי ברוטב עגבניות .
– קלחי תירס .
מחיר למבוגר: 150 ₪
מחיר לילד: 90 ₪






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה