מארזי מיקסים של מותג לחמי הבריאות "מונבטים" משלבים מגוון טעמים

"מונבטים" הם מוצר מהצומח, העשוי משילובים שונים של חומרי גלם, בהם קינואה, כוסמת, דוחן, עדשים בצבעים שונים, שעועית מש, בננה, גזר, דלעת, תאנים, בטטה, סלק, תמר ותפוח עץ

בכל מארז ארבעה טעמים ובסך הכל שמונה טעמים משילובים שונים של קטניות, כוסמת, קינואה, דוחן, ירקות ופירות. צילום אפרת בלוססקי
בכל מארז ארבעה טעמים ובסך הכל שמונה טעמים משילובים שונים של קטניות, כוסמת, קינואה, דוחן, ירקות ופירות. צילום אפרת בלוססקי

מותג לחמי הבריאות "מונבטים" השיק שני מארזים של "מיקסים" המכילים  מגוון סוגים של טעמים. בכל מארז ארבעה טעמים שונים, ובסך הכל שמונה  טעמים העשויים משילובים שונים של קטניות, כוסמת, קינואה, דוחן, ירקות ופירות. בנוסף הופק עיצוב חדש לכל האריזות, המדגיש כי המזון מבוסס על טהרת הרכיבים הטבעיים והבריאים, שמצוינים במלואם ובבהירות על גבי האריזה.

צילום אפרת בלוססקי
צילום אפרת בלוססקי

"מונבטים" הם מוצר מהצומח, העשוי משילובים שונים של חומרי גלם, בהם  קינואה, כוסמת, דוחן, עדשים בצבעים שונים, שעועית מש, בננה, גזר, דלעת, תאנים, בטטה, סלק, תמר ותפוח עץ. בסדרה מגוון של  14 טעמים, כאשר כל המרכיבים טהורים, ללא רכיבים מהחי, גלוטן, תוספות כמו קמחוכר, ממתיקים, שמנים, שמרים, חומרי טעם וריח, או חומרים משמרים. בכל אחת מאריזות המיקסים משולבים ארבעה טעמים: מיקס אחד מכיל קינואה + כוסמת + בטטה; כוסמת + תמר + תפוח עץ; קינואה + כוסמת + סלק; כוסמת + תאנים מיובשות + דלעת. במיקס השני טעמים של עדשים כתומות + סלק; עדשים צהובות + בטטה; כוסמת + בננה + עדשים כתומות + גזר; עדשים ירוקות + שעועית מש + דוחן.

צילום אפרת בלוססקי
צילום אפרת בלוססקי

המוצרים משווקים קפואים. אין צורך בהפשרה מוקדמת (אורך חיי מדף במקפיא – 18 חודשים). לפני הגשה יש לחמם לפי ההוראות. מוצע לאכול בשילוב שמן זית או שמן קוקוס, או ממרח כמו טחינה, חומוס, גבינה, אבוקדו, פסטו, ממרח עגבניות, לבנה, קוטג', וירקות. באתר החברה מוצע מגוון מתכונים לשילוב "מונבטים" בארוחות

המחיר 28 ₪ לאריזה המכילה 4 יחידות במשקל 440-320 גרם (בהתאם לסוג המוצר).  להשיג ברשת שופרסל במתחמי גרין, ובבתי טבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. כמו כן אפשר להזמין משלוח בחנות האונליין באתר החברה. המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת הרבנות הראשית אור עקיבא.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה