מחקר: אמהות בהריון שצרכו אומגה 3 ושמן דגים ילדו תינוקות חברותיים יותר

התברר כי תינוקות שנולדו לאימהות שהן נשאיות של איידס, הצליחו להתגבר על חסרון זה, ורובם לא נדבקו במחלה

מחקר שנערך לאחרונה מראה כי תינוקות שנולדו לנשים שהתפריט שלהן בעת שהיו בהריון כלל אומגה 3, ושמן דגים הם בריאים יותר, ויש אף טוענים כי הם חברותיים ואינטליגנטים יותר.
מחקר אחר שנערך בטנזניה וזימבבווה, מראה כי תינוקות שנולדו לאימהות שהן נשאיות של איידס, הצליחו להתגבר על חסרון זה, ולא נדבקו במחלה.
כך מדווח TRENDS – הידיעון המקוון למגמות שיווקיות חדשות.

תום ברנה, מאוניברסיטת קורנל שבארה"ב, ערך מחקר במטרה לבדוק האם חומצות שומן, במיוחד אלה הכוללות אומגה 3 המצוי בפורמט הקרוי DHA , חיוניות להתפתחות המוח של תינוקות. התברר כי המוח של העובר מתחיל לספוג אליו את ה- DHA בשבוע ה- 25 לאחר היווצרות ההיריון, ונמשך עד שהתינוק מגיע לגיל שנתיים.

התייחסות TRENDS: ממצאים אלה' ככל שיאומתו על ידי מחקרים נוספים יהוו פלטפורמה שיווקית לסוגי מזון חדשים' הן לאימא בעת ההיריון והן לתינוק מהיום הראשון להולדתו.


מתוך TRENDS – ידיעון מקוון למגמות שיווקיות חדשות
www.trends-news.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר