ממבו–מסעדת שף ביקנעם: בישול ואפייה מתוך תחושות פנימיות

התפריט החלבי כולל עכשיו ארוחות בוקר, ארוחות קלות, סלטים, מרקים, קינוחים; שהכול נעשה במקום, כולל הלחמים והפסטות טרי ואישי

קוראים לה "ממבו–מסעדת שף", היא נפתחה בשנת 2002 בכניסה הראשית ליקנעם כקונדיטוריה איכותית באזור הגליל והעמקים. לאחרונה ממבו חידשה את פניה והוסיפה תפריט חלבי עשיר, עם מתכונים מקוריים של השף קונדיטור ברוך דבח, הבעלים שהוא גם קונדיטור מזה למעלה מ-15 שנה ובוגר בית ספר תדמור.
ברוך הוא האופה-מבשל-מטגן, וכפי שהוא אומר: "זה מגיע מתחושות פנימיות, סוג של אומנות".

התפריט החלבי כולל עכשיו ארוחות בוקר, ארוחות קלות, סלטים, מרקים, קינוחים; שהכול נעשה במקום, כולל הלחמים והפסטות טרי ואישי.

דוגמאות מהתפריט: כריכים מקמח מלא, צ'אבטה, פוקצ'יה, שאפויים במקום מבצק מחמצת טבעית וממולאים בסלמון מעושן וגבינת שמנת, או בממרח נענע עם חצילים קלויים, ביצה קשה, גבינה בולגרית, פלפל קלוי ולימון כבוש או בקונפי שום, קוקטייל פטריות מוקפצות, עלי בייבי ומוצרלה.
סלטים: "טנגו ביער" עם פטריות פורטבלו ושמפניון, ברוטב שמנת ופסטו על מצע אגוזים ופרמזן; "בריזה בממבו" – עם ניוקי בשמן זית, שום, נענע, פרי, אגוזים, פרמזן ברוטב יוגורט עיזים ודבש.
"טורינו" – טרין חצילים קלויים, פלפלים ועוד דברים טובים בתוספת ירקות וברוסקטה.
סלט קדאיף של חצילים קלויים, מוצרלה וריחן ברוטב קולי עגבניות, ופסטות ברטבים שונים מתוצרת עצמית.


ממבו-מסעדת שף
בכניסה הראשית ליקנעם מצד שמאל, רחוב התמר 1
טל. 04-9938008

כל ימות השבוע מ- 08:00 בבוקר עד חצות, שישי עד 16:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר