מרכיבים ל- 6 מנות:
1 ליטר חלב
3 כפות גדושות קורנפלור
מקל וניל
3-5 כפות סוכר (ניתן להחליף בממתיק ללא סוכר)
2 כפיות מי ורדים
6 כפיות שבבי קוקוס קלוי
6 כפיות שברי אגוזים או בוטנים או פיסטוק
קורט קינמון טחון
אופן ההכנה:
ממיסים את הקורנפלור בתוך החלב הקר.
בסיר קטן מחממים את החלב עם הקורנפלור, הסוכר ומקל הקינמון.
בוחשים על אש קטנה עד שמסמיך.
מוציאים את מקל הווניל.
מוסיפים את מי הוורדים
לפזר מעל שברי אגוזים, קוקוס, וקינמון טחון ולהגיש.
Y יוגורט-בר האנגר 9 נמל ת"א, א'-ד' 08:00- 01:00, ה'-ש' 03:00-08:00 או אחרון הלקוחות.