fbpx

פורטובלינו

למנה אחת חומרים:יש לרכוש מספר פטריות פורטובלו (יש להוריד את "רגל" הפטריה ולאחר מכן לפתוח אותה ולמלא אותה בממרח פסטו)חומרים לממרח פסטו:1 ק"ג בזיליקום1 ליטר שמן זית טהור50 גר' צנוברים קלויים50 גר' גבינת פרמז'ן7 שיני שוםכפית מלח½ כפית פלפל אופן ההכנה:אופן הכנת הבלילה: 3 חלבונים, כפית שום כתוש, כפית חרדל גרגירים, ½ כפית מלח, ½ כפית פלפל, מערבבים היטב, לאחר מכן טובלים את הפטריה בבלילה, עוטפים בפירורי לחם וקמח. יש לטגן בשמן עמוק (למשך 2 דקות כל צד). אופן ההגשה: יש להגיש את המנה על מצע של טחינה ירוקה ומעט יוגורט. ניתן לקשט עם פרמז'ן ועירית קצוצה. *טיפ – מומלץ לשים גזר בתוך השמן, כך שהשמן לא ישרף.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

למנה אחת


חומרים:
יש לרכוש מספר פטריות פורטובלו (יש להוריד את "רגל" הפטריה ולאחר מכן לפתוח אותה ולמלא אותה בממרח פסטו)

חומרים לממרח פסטו:
1 ק"ג בזיליקום
1 ליטר שמן זית טהור
50 גר' צנוברים קלויים
50 גר' גבינת פרמז'ן
7 שיני שום
כפית מלח
½ כפית פלפל


אופן ההכנה:
אופן הכנת הבלילה:
3 חלבונים, כפית שום כתוש, כפית חרדל גרגירים, ½ כפית מלח, ½ כפית פלפל, מערבבים היטב, לאחר מכן טובלים את הפטריה בבלילה, עוטפים בפירורי לחם וקמח.
יש לטגן בשמן עמוק (למשך 2 דקות כל צד).

אופן ההגשה:
יש להגיש את המנה על מצע של טחינה ירוקה ומעט יוגורט. ניתן לקשט עם פרמז'ן ועירית קצוצה.

*טיפ – מומלץ לשים גזר בתוך השמן, כך שהשמן לא ישרף.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר