פורטובלינו

למנה אחת חומרים:יש לרכוש מספר פטריות פורטובלו (יש להוריד את "רגל" הפטריה ולאחר מכן לפתוח אותה ולמלא אותה בממרח פסטו)חומרים לממרח פסטו:1 ק"ג בזיליקום1 ליטר שמן זית טהור50 גר' צנוברים קלויים50 גר' גבינת פרמז'ן7 שיני שוםכפית מלח½ כפית פלפל אופן ההכנה:אופן הכנת הבלילה: 3 חלבונים, כפית שום כתוש, כפית חרדל גרגירים, ½ כפית מלח, ½ כפית פלפל, מערבבים היטב, לאחר מכן טובלים את הפטריה בבלילה, עוטפים בפירורי לחם וקמח. יש לטגן בשמן עמוק (למשך 2 דקות כל צד). אופן ההגשה: יש להגיש את המנה על מצע של טחינה ירוקה ומעט יוגורט. ניתן לקשט עם פרמז'ן ועירית קצוצה. *טיפ – מומלץ לשים גזר בתוך השמן, כך שהשמן לא ישרף.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

למנה אחת


חומרים:
יש לרכוש מספר פטריות פורטובלו (יש להוריד את "רגל" הפטריה ולאחר מכן לפתוח אותה ולמלא אותה בממרח פסטו)

חומרים לממרח פסטו:
1 ק"ג בזיליקום
1 ליטר שמן זית טהור
50 גר' צנוברים קלויים
50 גר' גבינת פרמז'ן
7 שיני שום
כפית מלח
½ כפית פלפל


אופן ההכנה:
אופן הכנת הבלילה:
3 חלבונים, כפית שום כתוש, כפית חרדל גרגירים, ½ כפית מלח, ½ כפית פלפל, מערבבים היטב, לאחר מכן טובלים את הפטריה בבלילה, עוטפים בפירורי לחם וקמח.
יש לטגן בשמן עמוק (למשך 2 דקות כל צד).

אופן ההגשה:
יש להגיש את המנה על מצע של טחינה ירוקה ומעט יוגורט. ניתן לקשט עם פרמז'ן ועירית קצוצה.

*טיפ – מומלץ לשים גזר בתוך השמן, כך שהשמן לא ישרף.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר