"קפה בזל" משיק תפריט חדש

קפה בזל הוותיק (הפועל מזה כ- 15 שנה) ממשיך את מגמת השדרוגים הפוקדים אותו בשנה האחרונה (בנוסף לשירות המשלוחים שהושק לאחרונה) ומשיק כעת גם תפריט חדש ומפואר. המסר שהתפריט החדש משדר הוא שלמרות שלמקום קוראים "קפה" הוא מדבר ממש כמו "מסעדה".

קפה בזל הוותיק (הפועל מזה כ- 15 שנה) ממשיך את מגמת השדרוגים הפוקדים אותו בשנה האחרונה (בנוסף לשירות המשלוחים שהושק לאחרונה) ומשיק כעת גם תפריט חדש ומפואר. המסר שהתפריט החדש משדר הוא שלמרות שלמקום קוראים "קפה" הוא מדבר ממש כמו "מסעדה".

על התפריט החדש חתום השף גיא אביב והוא מאופיין בשימוש מעניין בשילובים של בשר ופירות, דגים, פסטות ותבשילים ספרדיים, תוך שימוש בחומרי גלם משובחים ועונתיים.
לצד מנות הדגל של התפריט הישן (החל מארוחת הבוקר המיתולוגית של הקפה ב- 44 וחצי שקל, טורטיה סביח, גלילי חצילים במילוי גבינת עזים, רביולי דלעת ברוטב פרומדור, קבב פרסי תוצרת בית ועוד…)

מציע התפריט החדש מנות ראשונות כגון (כ- 39 שקל):
סלט אילתית מעושנת ועלי בייבי,
פוקצ'ה קלויה עם סביצ'ה אנטיאס וסלט בייבי,
דואט קרפצ'יו פילה בקר ופטה כבד עוף עם תאנים ביין,
ועיקריות (64 שקל – 87 שקל) כמו:
פילה בקר ברוטב קברנה ותאנים,
אנטיאס בגריל עם בצלי שאלוט ומחית ארטישוק ירושלמי,
סינטה 350 עם בצל אשקלוני ופירה פחמים,
סלמון צרוב בגריל על מצע חלב קוקוס וזוקיני מאודה בליווי צ'יפס ארטישוק ירושלמי,
קדרת פאייה ספרדית עם פרגיות ובקר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר