רשת Café Café מציגה שפת מותג חדשה ב- 100 סניפיה ברחבי הארץ

במסגרת המהלך האסטרטגי יעברו כל סניפי הרשת התאמה לקונספט עיצובי עדכני. בנוסף, יושק תפריט חדש שמטרתו ליצור אחידות מושלמת ברצפת המכירה ולחזק את מיצוב הרשת ככזו הפועלת על פי קונספט של חוויית בילוי שלמה ללקוח הקצה

רשת café café יוצאת במהלך מיתוג מחדש לרשת, ובמסגרתו איחוד 100 סניפי הרשת הפרושים ברחבי הארץ תחת שפת מותג חדשה, עיצוב חדש ואחיד לסניפים, והשקתו של תפריט חדש. המהלך מוגדר כמהלך אסטרטגי לרשת אשר תחגוג בשנה הבאה 10 שנים להיווסדה.

אבינועם בן מוחה, מנכ"ל café café, מציין את המהלך כחשוב ביותר לרשת מאז הקמתה. לדבריו, הרשת הפכה למותג בתי הקפה מהמובילים והגדולים בישראל. על מנת לשמור על המותג ולחזקו מבית וחוצה, יש צורך גדול בחידוד ואיחוד המסרים אשר מגיעים לצרכן הקצה בסניפים השונים, וכך לחזק את אמינות הרשת בעיניו.
"לקוח אשר מגיע לסניף של הרשת בחיפה, צריך להיות מסוגל לחוות את אותה החוויה אותה הוא מכיר, זוכר ואוהב מסניף של הרשת בירושלים", אומר בן מוחה.
 
כחלק עיקרי למהלך, משיקה הרשת תפריט חדש הכולל היצע רחב ומרענן של מנות מהמטבח הישראלי, האיטלקי, וכן מנות עיקריות המשלבות מתכונים מאזורים שונים בעולם בהתאמה לטעם הישראלי. התפריט יוטמע בכלל הסניפים, וכולל גרסאות לתפריט כשר, לא כשר ובכשרות גבוהה למהדרין בהתאמה לסניפים הרלוונטיים.

בין החידושים העיקריים: הכנסת תפריט "שקשוקות" שלם המציע 4 – 5 סוגים שונים של המאכל: שקשוקה קפה קפה, קדירת עגבניות פיקנטית בשילוב ביצי משק טריות, מוגש בליווי סלסלת לחמים, סלט ירקות טרי קצוץ על הסכין, טחינה וזיתים מתובלים; שקשוקה איטלקית, קדירת עגבניות בניחוח עלי בזיל, ביצי משק טריות, פלפלים קלויים ושבבי מוצרלה בליווי סלסלת לחמים, סלט ירקות טרי קצוץ על הסכין, טחינה וזיתים מתובלים; שקשוקה ים תיכונית, קדירת עגבניות פיקנטית וביצי משק טריות, בשילוב חצילים קלויים, שבבי פטה וזיתי קלמטה, מוגש בליווי סלסלת לחמים, סלט ירקות טרי קצוץ על הסכין, טחינה וזיתים מתובלים; ובתפריטים הלא כשרים, שקשוקה קון קארנה, המכילה קדירת עגבניות פיקנטית וביצי משק טריות, בשילוב ראגו בשר קצוץ ושעועית שחורה בליווי סלסלת לחמים, סלט ירקות טרי קצוץ על הסכין, טחינה וזיתים מתובלים; או לחלופין בתפריט הכשר – שקשוקה חריימה.

חידוש נוסף ברשת הוא תפריט אלכוהול מגוון ואחיד לכל הסניפים.
קטגוריית מעדני פסטה מציעה פנה, פטוצ'יני או קנלוני במידת עשייה אחידה – אל דנטה ובמגוון רטבים כגון שמנת פטריות, רוזה, נפוליטנה ועוד.
במנות העיקריות המוצעות בתפריט הלא כשר, מוצעות מנות כגון אסקלופ חזה עוף צלוי בשמן זית שום ועשבי תיבול ארומאטיים, שניצל מחזה עוף בציפוי פריך מוגש עם פלחי לימון, כבדי עוף מוקפצים בבצל, פטריות, יין אדום, מייפל וסלילי בצל ירוק.

בתפריט הכשר, כולל הכשרות למהדרין, מוצעות מגוון מנות דגים כגון פילה אמנון הגליל בניחוח עשבי תיבול על מצע ניוקי ברוטב שמנת, פלפלים קלויים, שום קונפי וטרגון, מוגש עם סלט עלים רענן.

כמו כן מציעה הרשת קטגוריה של משקאות קפואים לקיץ, משקאות חמים ושייקים, וקטגוריית קינוחים רחבה להשלמת הארוחה, או לצד הקפה.

מחירים:
קטגוריית ארוחת בוקר, הכוללת את תפריט השקשוקות: בין 36 ₪ ל- 49 ₪
קטגוריית ארוחות הצהרים: בין 39 ₪ ל- 67 ₪
קינוחים – בין 28 ₪ ל- 42 ₪
עסקיות – בין 39 ₪ ל- 59 ₪
משקאות חמים – בין 8 ₪ ל- 22 ₪
משקאות קפואים לקיץ – בין 18 ₪ ל- 23 ₪
יין ואלכוהול – בין 15 ₪ ל- 36 ₪ למשקאות וקוקטיילים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר