שלושה טעמים חדשים לחטיף צ’יפס בטטה של מיה

עשוי מבטטות איכותיות ו-100 אחוז רכיבים טבעיים, ללא חומר משמר, צבעי מאכל, כולסטרול ושומן טראנס

אף על פי שבטטה מתוקה יותר מתפוח אדמה, הרי בזכות הסיבים התזונתיים שבה הפחמימות שלה מתפרקות לאט יותר לסוכר בדם
אף על פי שבטטה מתוקה יותר מתפוח אדמה, הרי בזכות הסיבים התזונתיים שבה הפחמימות שלה מתפרקות לאט יותר לסוכר בדם

יצרנית המזון ‘מיה’,  מציעה שלושה טעמים חדשים לחטיף צ’יפס בטטה, שמצטרפים לטעם הקלאסי של צ’יפס בטטה במליחות מעודנת. השלושה הם: מיקס בטטות משלושה זנים של בטטות: סגולה אקזוטית-יפנית, לבנה טרופית-דרום אמריקאית, וכתומה-אמריקאית; צ’יפס בטטה בטעם עשיר המתובל בשמן זית ועשבי תיבול; צ’יפס בטטה קרנצ’י מתובל בשום ורוזמרין.

חטיף הצ’יפס בטטה של מיה שמיוצר בסביבה חופשית מגלוטן, הינו קראנצ’י מאוד. עשוי מבטטות איכותיות ו-100 אחוז רכיבים טבעיים, ללא חומר משמר, צבעי מאכל, כולסטרול ושומן טראנס. מתאים לאירוח בבית עם מטבלים, לשדרוג סלטים, מרקים, לצד מנות בארוחה ולנישנוש.

בחברת מיה אומרים שאף על פי שבטטה מתוקה יותר מתפוח אדמה, הרי בזכות הסיבים התזונתיים שבה הפחמימות שלה מתפרקות לאט יותר לסוכר בדם. לפי היצרנית, בדירוג של האגודה האמריקאית לתזונה זכתה הבטטה במקום הראשון כירק הבריא ביותר. בטטה עשירה מאוד בויטמין A, מהווה מקור טוב לאשלגן, מגנזיום וברזל, וכמות גבוהה של סיבים תזונתיים שתורמים לערך גליקמי נמוך לעומת תפוחי אדמה. בנוסף הבטטה עשירה בסיבים תזונתיים הטובים למערכת העיכול.

המחיר 9.90 ₪ לשקית של 80 גרם. להשיג בכל רשתות השיווק. כשר פרווה בהשגחת בד”צ העדה החרדית ירושלים

 

.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה