אָלוּ טִיקִי – לביבות הודיות עם רוטב צ'אטני ירוק

מערבבים את מצרכי האלו טיקי יחד. יוצרים קציצות שטוחות עגולות. טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים עד הזהבה. צילום דורית צלמת מהערבה
מתכון של דורית בן שמואל מ'הבית ההודי' ביישוב ספיר שבערבה התיכונה במסגרת פרויקט בו לקראת חנוכה מציעים בשלנים מהגולן והערבה מתכוני סופגניות ולביבות

מצרכים ל-10 יחידות

4-5 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה

1/2 כוס אפונה ירוקה

כוסברה קצוצה לפי הטעם

פלפל חריף קצוץ לפי הטעם

1כפית מחית ג'ינג'ר

תבלינים

1/2 כפית פפריקה חריפה

1/2 כפית תבלין גראם מסאלה

1 כפית כוסברה יבשה טחונה

1/2 כפית כמון

מלח לפי טעם

לציפוי: ביצה טרופה ופירורי לחם

אופן ההכנה

מערבבים את מצרכי האלו טיקי יחד.

יוצרים קציצות שטוחות עגולות.

טובלים בביצה ופירורי לחם.

מטגנים עד הזהבה.

צילום דורית צלמת מהערבה

מצרכים לצ'אטני רענן מתקתק וקצת חריף

צרור כוסברה

צרור נענע

פלפל חריף לפי הטעם

4 שיני שום

חתיכת ג'ינג'ר

½ כוס קוקוס טחון

מיץ מחצי לימון

1 כפית מלח

1 כף סוכר

מים לפי הסמיכות הרצויה

אופן ההכנה

טוחנים הכל בבלנדר.

שומרים בקופסה עד השימוש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר