מתכון לכ- 30 יחידות:
רכיבים:
600 גרם קמח
200 גרם סוכר
400 גרם חמאה
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
2 ביצים
גרידת תפוז מתפוז אחד
רכיבים למילוי פרג:
520 גרם חלב
500 גרם פרג
150 גרם פירורי עוגיית חמאה
100 גרם סוכר
100 גרם דבש
גרידת תפוז
300 גרם שוקולד מריר
אופן הכנת המילוי:
לבשל את החלב, הסוכר, דבש גרידת התפוז והמלח עד לרתיחה.
להוסיף את הפרג ולבשל עוד כשתי דקות.
להוסיף את פירורי עוגיית החמאה והשוקולד ולערבב היטב עד להמסת השוקולד.
לצנן במקרר.
אופן הכנת הבצק:
לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, תמצית וניל, וגרידת התפוז.
לערבב למסה אחת.
להוסיף ביצה אחת, לערבב היטב ולאחריה את הביצה השנייה.
להוסיף את הקמח ולערבב היטב עד למסה אחידה.
לקרר כשעה.
הכנת אוזני ההמן:
לרדד את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ ולקרוץ עיגולים.
להכניס את המילוי ולסגור לצורת משולש.
לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות.
לפזר מעט אבקת סוכר מעל.
מחיר: 3 ₪ ליחידה.
צילום אסף לוי