חמישה מילויים לאוזני המן

מתכון ל-55 אוזני המן בחמישה מילויים    חומרים לבצק פריך:200 גרם אבקת סוכר400 גרם חמאה600 גרם קמח או קמח מלא5 חלמוניםגרדת לימוןחצי כפית תמצית ונילמילוי על בסיס תמרים200 גרם ממרח תמריםחצי כפית חוויאג' לעוגיותקמצוץ פלפל אנגליגרדת לימון אחדניתן להוסיף מעט קוקוס טחון – למי שאוהבהכנת המילוי:מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.מילוי על בסיס אגוזיםאגוזים טחוניםשקדים טחוניםחצי כפית קינמון או חצי כפית חוויאג' לעוגיותהכנת המילוי:מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.מילוי על בסיס שוקולד מתובלקמצוץ צ'ילי גרוס או קמצוץ פלפל אנגלי150 גר' שוקולד מריר מגורר50 גר' שוקולד חלב מגורר30 גר' סוכר50 גר' חמאההכנת המילוי:מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.מילוי על בסיס פרג5 כפות חלב50 גר' חמאהקורט מלח1/4 כפית קינמון100 גר' דבש500 גר' פרג טחון טרי1 כוס סוכרהכנת המילוי:מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.מילוי על בסיס פירות יבשים100 גר' חליטת פירות של חוות דרך התבלינים, לפי הטעם הרצוי: סיידר תפוחים, פומלה מלון, קיווי תפוח, אגס תפוח וג'ינג'ר. משרים במים חמים למשך 5 דקות. מסננים היטב וטוחנים לבלילה דקה1/4 כוס סוכר חוםחצי כפית קינמון4 כפות דבשהכנת המילוי:מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.חוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, 04-9533405צילום ניר עצמון

מתכון ל-55 אוזני המן בחמישה מילויים 

 

חומרים לבצק פריך:
200 גרם אבקת סוכר
400 גרם חמאה
600 גרם קמח או קמח מלא
5 חלמונים
גרדת לימון
חצי כפית תמצית וניל

מילוי על בסיס תמרים
200 גרם ממרח תמרים
חצי כפית חוויאג' לעוגיות
קמצוץ פלפל אנגלי
גרדת לימון אחד
ניתן להוסיף מעט קוקוס טחון – למי שאוהב
הכנת המילוי:
מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.

מילוי על בסיס אגוזים

אגוזים טחונים
שקדים טחונים
חצי כפית קינמון או חצי כפית חוויאג' לעוגיות
הכנת המילוי:
מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.

מילוי על בסיס שוקולד מתובל
קמצוץ צ'ילי גרוס או קמצוץ פלפל אנגלי
150 גר' שוקולד מריר מגורר
50 גר' שוקולד חלב מגורר
30 גר' סוכר
50 גר' חמאה
הכנת המילוי:
מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.

מילוי על בסיס פרג
5 כפות חלב
50 גר' חמאה
קורט מלח
1/4 כפית קינמון
100 גר' דבש
500 גר' פרג טחון טרי
1 כוס סוכר
הכנת המילוי:
מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.

מילוי על בסיס פירות יבשים

100 גר' חליטת פירות של חוות דרך התבלינים, לפי הטעם הרצוי: סיידר תפוחים, פומלה מלון, קיווי תפוח, אגס תפוח וג'ינג'ר. משרים במים חמים למשך 5 דקות. מסננים היטב וטוחנים לבלילה דקה
1/4 כוס סוכר חום
חצי כפית קינמון
4 כפות דבש
הכנת המילוי:
מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.

חוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, 04-9533405

צילום ניר עצמון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר