אוזני המן במילוי תפוחי אדמה, בצלים ופרג

חומרים:לבצק:300 גרם קמח1 גביע שמנת חמוצה או 1 כוס מי סודה 75 גרם חמאהחלמון ביצהמלח סוכר למילוי: 400 גרם תפוחי אדמה מבושלים עד ריכוך 150 גרם בצל מטוגן מלח, פלפל שחור 2 כפות תרד טחון 3 כפות גבינת קצ'קבל מגוררת (לגרסת פרווה ניתן להשמיט).כף עירית קצוצה1/2 כפית פלפל צ'ילי טרי קצוץלסיום:ביצה טרופה להברשהפרג אופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים של הבצק בקערה או מעבד מזון עד לקבלת מסה אחידה. מכסים בניילון ומקררים לשעה. מערבבים את כל חומרי המלית למלית אחידה. משלימים טעמים אם יש צורך. מוציאים מהקירור את הבצק ומרדדים על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בגודל הרצוי (ניתן בקורצן או בעזרת כוס).במרכז כל עיגול מניחים מעט מהמלית וסוגרים לצורת אוזן המן. מניחים על ניר אפייה בתבנית, מושחים בביצה טרופה ובוזקים פרג. אופים בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות עד הזהבה.

חומרים:
לבצק:
300 גרם קמח
1 גביע שמנת חמוצה או 1 כוס מי סודה
75 גרם חמאה
חלמון ביצה
מלח
סוכר

למילוי:
400 גרם תפוחי אדמה מבושלים עד ריכוך
150 גרם בצל מטוגן
מלח, פלפל שחור
2 כפות תרד טחון
3 כפות גבינת קצ'קבל מגוררת (לגרסת פרווה ניתן להשמיט).
כף עירית קצוצה
1/2 כפית פלפל צ'ילי טרי קצוץ

לסיום:
ביצה טרופה להברשה
פרג

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים של הבצק בקערה או מעבד מזון עד לקבלת מסה אחידה. מכסים בניילון ומקררים לשעה.
מערבבים את כל חומרי המלית למלית אחידה.
משלימים טעמים אם יש צורך.
מוציאים מהקירור את הבצק ומרדדים על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
קורצים עיגולים בגודל הרצוי (ניתן בקורצן או בעזרת כוס).
במרכז כל עיגול מניחים מעט מהמלית וסוגרים לצורת אוזן המן.
מניחים על ניר אפייה בתבנית, מושחים בביצה טרופה ובוזקים פרג.
אופים בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות עד הזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר