חומרים
1 כף גרגירי כוסברה קצוצים דק
1 כף גרגירי כמון שלמים
1 כף גרגירי חרדל
6 תרמילי הל כתושים
2 חבילות מיני תפוחי אדמה קלופים מבושלים
½ כוס שמן זית
1 פלפל ירוק חריף, מנוקה וקצוץ
3 שיני שום קצוצות
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
1 בצל אדום קצוץ
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כף כורכום
מלח, פלפל שחור טחון טרי
גבינת קשקבל
גבינת מנצ'נגו
לבלילה
2 כוסות קמח חומוס
2 ביצים
1 כף כורכום
2 כפות שמן
מלח ופלפל
מים
אופן ההכנה
שמים את התבלינים היבשים – כמון, הל וחרדל, וקולים אותם מספר דקות.
מוסיפים למחבת את השמן, וכשהוא חם מטגנים בו את השום, בצל, ג'ינג'ר ופלפל חריף מספר דקות.
מוסיפים את המיני תפוחי אדמה קלופים מבושלים, ומרסקים לתערובת גושית.
מוסיפים את הכוסברה ומעט כורכום, ומערבבים את הבלילה לתערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את הגבינות לתערובת.
מכינים את הבלילה
את כל המרכיבים שמים במיקסר עד שנוצרת תערובת חלקה.
יוצרים כדורים גדולים מתערובת תפוחי האדמה.
ממלאים כל כדור בתערובת גבינות מגוררות.
טיגון
מחממים שמן טיגון עמוק.
טובלים כדור תפוחי אדמה בבלילה ומכניסים לשמן העמוק.
מטגנים עד שמזהיב.
הגשה
מגישים עם צ'אטני כוסברה שמכינים על ידי ערבוב (במעבד מזון) של כוסברה, שום, בצל, פלפל ירוק חריף, ג'ינג'ר, מלח, פלפל מים ומעט שמן. מרסקים למחית חלקה.