מצרכים
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קלוף
4 שיני שום
3 גבעולי סלרי
2 זוקיני
3 גזרים, קלופים
1 אריזה מיני תפוחי אדמה מבושלים ללא קליפה, כמו של טעם הטבע
1 שקית גרגירי חומוס מבושלים, כמו של טעם הטבע
1/2 שקית אטריות קטנות (למשל קונכיות) או אטריות דקות למרק
1 קופסה רסק עגבניות קטן
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף אבקת מרק ירקות/עוף
מלח ופלפל שחור
כפית כורכום
אופן ההכנה
קוצצים בצל, שום, גזרים, זוקיני ותפוחי אדמה לקוביות, ואת הסלרי לפרוסות דקות.
מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל והסלרי במשך 5 דקות.
מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים גזר, ותפוחי אדמה ומטגנים 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים זוקיני, גרגירי חומוס, רסק עגבניות, תבלינים ומים רותחים בגובה 5 ס"מ מעל המצרכים.
מבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
10 דקות לפני תום הבישול מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהן מתרככות לגמרי.
טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.